Треба сам да се заќутиш после ова што го изнапиша На шала напишав една вистина дека времето поминато во спиење е изгубено време. Ама ти параноичен, мисли си дека се се врти околу тебе и дека сите тебе те напаѓаат, неам друга работа.
@Vitaly е де, што толку при срце стави? Па денот има 24 часа, какви активности и да имаш, барем 6 - 7 часа се неопходни за нормално функционирање. Дај просветли ме како функционираш со толку малку сон? Или за викенд спиеш до "ниедно време" па ја бидува работата? Само работиш или и студираш паралелно? Доколку само работиш, а останатото време го "трошиш" на социјализација и штракање на компјутер, е јас можам слободно да кажам дека тоа е залудно потрошено време.
Па по 4 саати спие човекот... Не знае дали се зезаш, дали си сериозна, дали ова е сон Јас по 4 саати спијам и гајле немам... Ај бе бегај ти ќе ми кажеш... Хахах се зезам... Ти бе прекини... Гајле си немам, ок?
9 часа ми се сосема доволни да се чувствувам наспано и одмоρено. Башκа сега се навиκнав да заспивам во 23 часот спијам до 8 часот и цел ден имам вρеме да ги завρшам обвρсκите .
Ednas vo nedelata spijam 9 saati ama zatoa dr denovi 3 do 5/6 saati mn mentalno nekad ke se razbudam vo 3 sabajle i ne prezaspivam nekad prezaspivam nikad ama mn retko spijam 9 saati bez budenje
Спиењето ми е многу подобрено откако почнав редовно да вежбам. 5-6-7 часа, некогаш и 8, зависи од време и расположение. Ако сум спиела помалку, преспивам по барем саат попладне.
9-10 часа и пак станувам уморна , ваљда ради железото што е слабо , а преку ден немам време за спиење.
6 часа квалитетен сон ми се сосема доволни за добар одмор. Понекогаш времето поминато во спиење го гледам како изгубено време.