5 часа, за жал. Најверојатно заради што животот го живеам со побрзо темпо отколку што е вообичаено и немам време подолго да спијам заради обврските.
гледам 8 да отспијам.. Иако не ми успева секогаш. 8 ми се тамам. Ако спијам помалку, цел денс сум за нигде, ако спијам поќе од 8, пак сум за нигде.
10 часа.Некогаш можам и цел ден да го преспијам и вечерта пак да спијам.Од што толку многу спијам си купив маичка wake up
Многу ми е пореметено спиењето. Или не спијам ич или спијам 6 саати максимум. Сега за Велигден спиев по 9-10 саати и кога ќе станев бев ко издрогирана. Порано и денски спиев и навечер доста спиев. Сега ми е нормално да легнам во 2,3,4,5 и да станам во 8ипол-9
Пред да се породам многу , сега малку, и кога имам време, тогаш сум расонета и ми се фаќа по 5, 6 часа . Навикнав веќе
Колку дозволува шефот. Иначе без дремка имам издржено околи 44 саати. Доволно ми е и 6 саати ама цврст сон за да се наспијам.
Леле до пред 2 месеци спиев нормално малку повеќе од нормалното,почеток на бременост па се на спиење ме тераше. Последниве два месеца... Да ме утепаш ако спијам или ако уопште можам да заспијам