Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Колку спиете?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од nedzma, 9 јануари 2011.

1. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Вечно ненаспиена сум,кажува и моето корисничко име :D .Можам да функционирам ако спијам минимум 8 часа,помалку не.А јас имам талент да спијам и 24/7 :D

2. Sunday-Rose

Sunday-Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    124
    Зависи кога сум на школо, ако сум одсабајле спијам 6-7 саати (не преспивам денски), а кога сум од пору4ек спијам 8-9 саати, исти и на распуст мислам дека 8-9 саати се ок...

3. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    Многу... мислам дури и премногу :?:

Учам се за викенд, буквално се... дури и тоа за во петок,.. за да можам да си преспивам/спијам до покасно во текот на неделата... мислам дека тоа е заради умор,... мозоков ми е преблокиран... кога сум на распуст се наспивам, доволни ми се 8-9часа... :)

4. slatkaa1

slatkaa1 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    0
    абе јас неможам да ви описам колку мн спијам ууфф |-) кога сум наспана тотално максимум е после се можа да прам.абе ни да јадам немие вазно колку со само да се наспијам :rofl: :lol:

5. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Ја сам врло врло задовољан тип..имам таленат за спавање ! Мехехех!
    Па да ..сакам да спијам , убаво ми е. И можам да спијам многу..ама не сакам. Спијам доволно за да преживеам , повеќе го сакам јавето! :)

6. MartinaSk

MartinaSk Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    4
    Највише спијам 10 сати :) :)

7. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Многу малку, недоволно, 5-6 саати во текот на ноќта, а преку ден не спијам,само ми се случило некогаш ретко, многу ретко да дремнам едно 15-30 мин. и тоа е се. :yawn:

8. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Јас, кога како. Кога е преку недела, гледам ВБ па волшебнички и си легнувам накај 12, 1. А станувам пред 7 саат за на школо. И може некогаш после школо да заспијам поручек, највеќе до 4,5 саати. :lol: Додека преку викенд, спијам околу 11, 12, 13 саати некад. Жива ненаспана сум. :D А за летниот распуст, имав навика да легнувам накај 7 саат. И после да станувам накај 6. :talk: Коа ќе си ги изнаредам сите серии летоска. Охоо. :lol: Серанови, Ангели, Клон, Како ќе каже Џим и коа имаше Забранета Љубов, па после малце на интернет. Едвај заспивав. Ама коа дојде септември му е мајката, у глава ми беше турли тава. Спиев по 2-3 саати. После коа ќе дојдам од школо ќе се изнаспијам. Па навечер не ми се спие. И едвај се привикнав на нормала. ://

9. Sunshine555

Sunshine555 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    69
    Без разлика колку касно и да легнам-рано станувам. Навикната сум да се будам многу рано за на училиште па и на викендите наместо да се одморам од се јас во 6 рипам. :D Понекогаш имам и проблеми со несоница,но ајде си велам ќе заспиеш ќе сонуваш убаво ама не може. Па пуштам телевизија и така заспивам со некое хорорче ме заспиваат тие најпоќе. :lol:

10. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Аааа, па преку школо си легнувам околу 11 и нешто, може и 12 да ме фати (ако сум 2 смена) и станувам во 9 и нешто, 10 (ако сум 2) а ако сум 1ва во 7 и нешто па каснам за во школо. :D
    А летоска докај 2-3 и спиј си мирно најмалку до 12. |-)

11. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Никад ненаспана да ме оставиш 24 саати би спиела ама пустаа мајка мојаа не ме остава да спијам а легнам 4-5 саати и ме буди,па ке треба да се карам со неа и ке се расонам :@ :@ :@ а за викенди пола ден го преспивам и појке

12. emma-chan

emma-chan Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    10
    обично 12 часа

13. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Па зависи како кога, обожавам да спијам и ако ме оставиле би спиела и цеееел ден :o

14. Dulce

Dulce Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    35
    Би спиела 24 часа :$ Но најчесто 8 часа ... :)

15. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Aу јас сум хронично ненаспана! хаххах :D инаку морам да отспијам 9 10 часа, инаку тешко би функционирала.

16. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    порано многу спиев, понекогаш ке останев до доцна, па доцна се будев, па некогаш требаше рано да се разбудам, па преку денот ке спиев, па после пак до доцна -.-
    штом веке не пијам кафе, спијам ко бебе, најдоцна до 1 наутро останувам, се будам во 9 и пол, најдоцна во 10 :angel: (се разбира, ако не сум наутро на факултет)

17. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    4-6 часа. Повеќе ми е трошење на време. Што се однесува до мене, јас воопшто не би спиела...

18. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Ако спијам 9 саата ми е најубаво, ама ретко кога го имам тоа задоволство.Морам да станувам порано за да учам, па најчесто спијам само 7 или 6 саата :(

19. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Недоволно
    И тоа ми се одразува како на расположение така на изглед
    Ама што да правам
    Таков ми е периодот сега
    Испитна сесија овоа,оноа 8)

20. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Спијам многу,но во текот на учебната година најчесто 6-7 часа и после во викенди надополнувам со тоа што спијам цел ден :rofl: :rofl:

На crazyinlove19 му/ѝ се допаѓа ова.