Спанка најголема, спаѓам во хронично ненаспиените луѓе За да сум одморена и наспиена ми се потребни минимум 12 часа, но секојдневниот динамичен живот не ми го дозволува тоа, па затоа се задоволувам со 8-10 часа. Сега летото имам повеќе време и не толку обврски и затоа си поспивам повеќе.
Јас сум стално ненаспана Таман би ми било 12 часа спиење но од спиење нема спомени така да ретко ми се пружа тоа задоволство, па просечно спијам по 8/9/10 часа. Никогаш помалце од 7 часа немам спиено.
Зависи. Некогаш цела вечер се превртувам во кревет или воопшто и не легнувам-тешка инсомнија. Некогаш ми се доволни и само неколку часа, 5-6 за добро да се одморам. А има и денови кога 12 часа спиење не ми се доволни. Пред се зависи од расположението и од обврските.
јас сам спанка седна 3 4 а се будам во 16 17 секогас ме карат ке фанам некоја болес али кога си слободен сто ке се прави се надевам дека ке се одвикнам
Спијам колку шо ми се спие или колку што сум во можност ...Доколку брмчат комшиите,се дере комшиката,летат пердуви од кокошките ми сосетки низ балкони,ЈП Исар збира губрето ...е тогаш станувам нема спиење,не се спие на такви турболенции И така...