Во просек по 9-10 часа, ако немам обврски. Толку ми треба асолно да се наспијам. Во спротивно, се случува да спијам по 5-6, па денот го започнувам со кафе и ок сум. Е сега, студенски живот, понекогаш и 3 часа да имаш за спиење ти се бесценет подарок :geek:
Кога сум слободна и не сум на факултет обавезно 10 саати,иначе не можам да функционирам..периодот кога сум на факс спијам едвај 7 часа и тоа стварно убива па морам за викендит да надокнадувам ако иам време!
Ако не сум убаво наспана, денот ми е попара Затоа практикувам да си спијам 10 часа. А кога сум на училиште, прва смена спијам по 7. Ама преспивање задолжително, час, час и половина. Од повеќе ме боли глава
Некогаш многу малце по 3-4 часа кога сум на факултет, а вака кога сум дома зависи 10-11 часа, а некогаш дури и 14 часа
Си спијам многу 10 до 12 часа некогаш и повеке ако немам обврски ако не сум на факултет или да спремам испити
зависи од времето кога е учебна година доволни ми се и 5 часа (пр. од 1-6часот), а сега за време на распустот малку ми се и 12 часа обично спијам до 14-15 часот, а си легнувам кај 5-6 сабајле ..како и да е животот е уште 1 месец, после ќе треба да си ги замараме убавите главчиња :/
Сега на распуст 10-12 саати, а кога сме на школо 6-8 саати. Рекордот кој го остварив лани од 16 часа, ова лето го надминав - 18 саати , на мајка ми и е уште несватливо