Не знаев како да ја крстам саглам темава ниту пак како да побарам дали веќе има нешто вакво ама ете. Може и да заврши во канта. Прашањево: Дали со некои феминки сте споделиле приватни социјални мрежи (фејсбук, инстаграм) да се дружите и таму или пак на форумов сте „стриктно професионални“ и доаѓате само за релакс, дискусија итн. но анонимно? Може некои сте се и запознале и сте станале редовна дружба за кафе, штознам. Па, од чиста љубопитност, да видам колку сериозно го сфаќаме форумов и членовите и пријателствата стекнати овде. Спојлер Се надевам темава нема да биде злоупотребена од машките што често знаат да бараат некои од горенаведените информации во лп.
Чисто за релакс доколку има интересна дискусија сакам да слушнам различни ставови, има ликови кои се интересни и квалитетни за читање но сепак би останала анонимна и не би споделила социјална мрежа или сл.
Не деκа оти е анонимен фоρум сум член, туκу таκа, од што не се сфаќаме сеρиозно. Што се мене тиче, тρеба да се споделат неκои битни инфоρмации со одρедени членови од фоρумот. Не со сите.
Ич! првенствено сум ради забава, совети, но исто така можам да си ја отворам душата и да си кажам се што си мислам без никој да знае која сум. А и веќе си имам кажано така да не би си го откривала профилот
Онолку колку што мислам дека е потребно да се знае.Само една ептен интимна работа имам споделено (во ло секако) бидејќи ми требаше совет,а искрено мислам немаше да кажам овде уште долго време.
Неколку другарки од Фемина знаат за мојов реален живот. Секогаш ми давале совети,ниту една не ме одбила,а јас секогаш сум се заблагодарила. Ви Благодарам и во оваа прилика
Да сум споделила со неколку членки од форумов со тие што сум ептен блиска, и фб, и инста, зашто да не. Секако дека е анонимен форумов ама убаво е да запознаеш луге и од тука во живо. Имам неколку членки што ме знаат и во живо, и некои што сме размениле фб. Според мене кога веке пишувам лп, и кога пишуваме дел од нашите проблеми, или било што, ке си разменам фб.
Со тек на годините запознав неколку членки во живо, а имам уште некои кои не сум запознала поради сплет на околности иако и двете сакаме. И еден член де Две од нив толку ми се најдоа во животов што не знам како да се заблагодарам Одамна не сум анонимна, не се замарам со тоа.. Сите имаме падни-стани период во животов, сите имаме тажни моменти, среќни моменти.. Тука секогаш сум добивала совет... На форумов има прекрасни личности..со големи срце и душа.. И се немам покаено ниту за тие што сум ги запознала во живо ниту пак за тие што ме знаат на ФБ
Јас не се кријам, ама во исто време директно не кажвам многу. Ако прај смисла. Имам со неколку разменето контакт, дел и ги сметам за многу, многу блиски па се до нели ирл контакт имање. Дел заборавам кои се и ми треба потсетник ама пробвам да не кажам то кој и како оти ми е срам. Исто не ми менва то шо пишам тука ради некој шо ме знај. Та сум шо сум јбг. Се менвам со времето можи ама се менвам и тука, и ирл.