Јас не знам, еднаш пробав го наместив некако не знам дали беше точно, па таа чест од тогаш па досега му ја препуштам на мојот дечко Лоша сум а?? хехехехехехе
I jas recisi sekogas go mestam kondomot i mazot mi mi veli deka podobro go pravam toa od nego :mrgreen:
Mislam deka podobro e zenskoto da go mesti kondomot zatoa sto e za nejzina sigurnost kako prvo,a i plus toa nie zenskite imame po nezni race i toa go vozbuduva maskoto uste poveke.Eve jas na primer sekogas go mestam kondomot i ... :mrgreen:
Ne koristam kondom!( mozebi 2-3 pati do sega vo period od 15 godini). Nikogas ne sum sakala toa. Ne e isto zadovolstvoto bez i so nego! Medjutoa, so sigurnost znam deka za da bide dobro staven kondomot, penisot mora da bide vo erekcija! Ako ne e dovolno, togas normalno nema da bide dobro staven. Isto taka, treba da se vnimava i na goleminata i na kondomot i na penisot. Ne moze na mal, tenok penis da se stva pogolem kondom (ce se lizga ili pak ce izleze), i obratno (golemiot, debel penis so pomal kondom moze da pukne od trienje). :mrgreen:
Пробав еднаш ама не бев многу вешта па оставам на дечко ми..а па не сум ни изразила некоја желба да научам..го прашав дечко ми дали сака да научам тој рече дека ако не сакам не морам не му е многу битно кој ќе го стави..важно е да го имаме
Со оглед на тоа што никогаш до сега не ми пукнал кондом а речиси секогаш јас го местам можам да се пофалам дека сум вешта
Кога учев во средно морав да го правам тоа на банана а инаку од лично искуство во моја животна пракса не сум испробала сеуште.
со кондом сум имала работа само еднаш во животот онака баш ме интересираше какво е чуството , и ја имав честа јас да го ставав и му успеа после 8-10 минути мачење инаку мој совет ( како недоволно искусна ) маките ми се скратија кога ја вклучив устата уста + рачиња = добитна комбинација - сите се среќни , а работата е бргу завршена може да се премине на вистинската акција ( инаку советот го добив од дечко ми кога веќе му зодсади слатко да ми се потсмева и да чека )