kolku za inf kondomite nemaat golemina taka da prikaznite od tipot mal kondom na golem penis i obratno zaboravete gi toa se cisti gluposti....Ova vi go kazuva trener za hiv/sida i spi
Само еднаш пробав јас да му го наместам кондомот, и ако треба да бидам искрена не ме бива баш. Од 1 до 5 си давам 2.
Ептен вешта дури и со уста знам да го наместам ( после толку вежбање на банана сега можам и на ’’терен’’)
Е да си признаам не сум баш вешта особено кога е многу, вака, подебел Mr. Gorgeous. Порано можев и знаев и со уста а сега некако тешко ми иде...пих да чита бившиот и да чуе дека уствари му бил помал Ц ц ц глуп женски мозок. А инаку најтапа сум кога ми се потпораснати ноктите, све ми е страв да не закачам нешто што не треба
Не го местам јас, иако би сакала ама некако у тој момент скоро секогаш тоа го препуштам на друг, ја сум у друг фазон. Ама ај може следен пак јас ке пробам па ке видиме колку сум вешта
Секогаш јас го местам кондомот на дечкоми. И двајцата сме си први и тој не знае како треба и јас го местам хах
Ма врска си немам. Немам пробано јас, а искрено и не ни сакам. Дечко ми сам си го става, јас си гледам само и после тоа проверувам да не оставил некое меурче напред
Да се самоцитирам од лани што сум пишала. Пробав на терен и беше успешно но после следуваше прашање -Од кај го научи ти ова? И ај објасни му дека еден куп кондоми имам упропастено додека да научам.