najvest nacin na mestejne kondom e so usta imam probano ama ic ne mi odi... taka da od togas sekogas go mestam so race i toga dopolnitelno go vozbuduva partnerot
Не можам да се пофалам со некаква вештина Дечко ми си ја завршува таа обврска, да ја наречам така. Мене ми се лизга од рацете, и ќе помине пола саат додека да го ставам.
Не сум ни пробала јас да ставам кондом. Што знам, не е моја работа, негов си е алатот, тој нека го спреми.
Колку ми се глупи тие муабети "jaс не ставам, не е тоа моja работа, сам нека си става"...дрн дрн дрн Кондом не сакаш/не можиш да ставиш, а она другото ти е скроз океj. Jaс од 1 до 5 си давам 4, не за џабе одев на обуки и кампови преку ЦК
Мене (како машко) ми се допаѓа кога девојката ќе ми го стави кондомот! Едноставно ме возбудува тоа, а и плус нема да ми мирисаат рацете на тоа гумата, шо и после 10 пати миење на рацете пак некако се осеќа! Ете така
а нејзе нема да и мирисаат? не местев никогаш, имав некој страв дека ке го оштетам али одамна не користиме па не сум ни имала прилика да ја научам салам лекцијата
Ќе и мирисаТ А шо се однесува до учењето на лекции, сети се на онаа народната „Човек учи додека е жив“, така да никогаш не е касно да се научи нешто ново!
Дали постојат кај нас (на пример во Скопје) малку пошироки кондоми? Значи не мора да е подолг, ама во радиус да е поголем? Меѓу Durex и Sportex некако слабо, не сум нашол таков.