Добив подарок сет неколку гелови за туширање и ми се допаднаа убаво мирисаа, пенливи беа и имаше зрнца за пилинг. Ги трошев тројно побавно во однос на Балеа. Би ви препорачала да си купите гел за туширање.
Јас користам моментално литарски шампон од коприва , многу ми се допаѓа, косата брзо расте од него и не се мрси плус добива некој здрав сјај. Исто користам маслен гел за туширање со јојоба масло и шеа путер задоволна сум.Имам пробано и гел за туширање со хијалуронска киселина и еден со грозје мислам одлични се . Би сакала да пробам пена и тоник за лице од нив.
Шампонот со коприва со години го користев и многу бев задоволна. Со појака маска нема гајле ич не ја суши косата.
Јас Пената со лимон ми е омиленото нешто ! Додека тоник пробав од тој што е young and pure (го барав тој како пената но не најдов ) и не сум нешто воодушевена не гледам ништо посебно некако ми дава многу сјај на лицето што не го сакам...
Девојки, предлог препарати на афродита за комбинирана до мрсна кожа? Мицеларна, гел за миење, тоник, крема..? Прилично сум задоволна од кремата од невен за раце што е, па би пробала и други производи само да ги погодам за типот на кожа И каде се најдостапни?
Devojki kade da go najdam ova ve molamm, vo dm vo east gate go nema, dali nekoj go ima videno vo nekoja prodavnica skoro?
Јас искрено млекото за тело од нив сум задоволна во ред се.Имаат убави мириси и го хидрираат летото ама не ми е фаворит.