Ја користам пената прекрасна е! Сите би треало да ја пробаат бидејки одма се осека разлика. Кожата се чисти полесно и не ја воспалува
ме интересира дали од Афродита имаат некоја крема против пеги и флеки, и дали е ефикасна ако некој користел такво нешто?
Полека и срамежливо ја откривам козметикава, и се што сум пробала досега е супер! МАските Оил контрол, каротинската и маската од грозје ми оставија одличен впечаток! Шампоните им се феноменални, сега почнувам да го користам оној од кокос, па ќе видиме како и што ќе биде! ПЛанирам уште многу да се дружам со Афродита! Ми лајк ит!
Супер мене ми се производите на Афродита, посебно шампоните и маските за коса,а и маслата му се супер.
Каде се најефтини шампоните на Афродита? Во Зегин ? Во најблиската аптека прашав ми рекоа дека шампоните им се 120 денари ама не знам дали сите Овие постарите им се 100-120 денари. А оние поновите од рузмарин и лимон , камилица и биотин поскапи се? Овие им се постарите . А овие поновите.
Дали козметиката од Афродита е за тинејџерска кожа? Гледав маски за лице кои одеа по две, добри ми се чинеа. И ако знаете кажете колку им е цената
Незнам дали ги ма кај нас и колку се, во Хрватска овие новите шампони се околу 190 денари но не се поскапи од 200 денари, но големко пакување, мислам беше 400мл. Го имам пробано овој од камилица со Биотин, многу убав шампон, колку ја прави мека косата тоа е чудо.
^ Цената им е околу 100-120 денари,наменети се за повозрасна кожа повеќето се хранливи за лифтинг и тн. таа што е со чајно дрво и некои други билки против акни (Acne Stop) наменета е за помлада кожа.
Од оваа козметика купив пред некое време една крема со невен и алое вера и се покажа добра. Сакам да го земам и шампонот од коприва против опаѓање на косата, ама се мислам. Ако го има некој користено нека каже резултати, дали помага или не.
Од оваа козметика досега го имам користено само шампонот од кокос и сум ПРЕЗАДОВОЛНА !!! Косата никогаш не ми била помека и посјајна
Точно, шампонот е предобар. Имам сува коса и се мислам многу пред да пробам некој шампон. Ги користев жолтиот и белиот на Gliss подолго време, но за промена го земав овој и не згрешив. Косата ми е ептен мека и многу убаво мириса.
Едната крема за лице е од невен и алое вера, а другата е невен и масло од јојоба. Првата е хидратантна, а втората хранлива. Јас ја користам онаа со алое вера и ми одговара за сува кожа. Мислам дека има и дневна и ноќна крема од невен.
Ги имам користено овие производи и сум презадоволна Баш вчера сите можни места низ градов (не сум од Скопје ) ги пребарав ама никаде не го најдов а сакам да го пробам шампонот од лук
Се надевам дека некој ќе може да даде одговор за Oil Control козметичката линија на Афродита која е за масна и акнатична кожа...
^^6јас го имам и морам да кажам дека е одлчен ... инаку во Гостивар го купив првиот а вториот во Штип ... Афродита ги има по Зегин аптеките