Имам сериозен проблем со паѓањето на коса, мајками цело времи ми попува над глава да преземам нешто па решив деновиве да напраам хормонско испитување и крвна слика бидејќи и тие се причини за опаѓање на косата а да и забите исто така, а во меѓувреме да почнам да го користам шампонот на афродита со бел лук па сакам ваше мислење бидејќи прочитав и негативни и позитивни коментари за него. Една женичка ми кажа како сама си правела шампон против опаѓање и била многу задоволна.Во Мал шампон од бреза се става 2 чешниња лук многу ситно исецкано и редовно се мие, миризбата воопшто не се осеќала. Па ќе видам деновиве дали ќе земам готов шампон или сама ќе си го направам. Поздрав Феминки
Подобра ти е вторава опција сама да си ставиш.лук во шампонот, а може да додадеш и пантенол и бе комплекс таблети.
За бе комплекс не сум слушнала да се става во шампон ама за бе шест знам бидејќи јас ставав за побрз раст на косата и навистина помага. дали знаеш колку чини пантенолот? поздрав
Мислам дека имам пишано и во друга тема, ама еве и тука.. Ја користам кремата за лице од невен и сум презадоволна, еве веќе второ паковање почнав. Предходно Даф ја користев ама некако ми стана потешка во последно време, и почнав оваа, преубава е, лицето ми е помазно, со повеќе сјај и дури пред добивање оние бубулички што ги имав ми ги средува Сега планирам и некоја маска за лице да си купам
Од Афродита го користам шампонот од лук против опаѓање што е, го користам веќе некое време, има резултати но не скроз задоволителни, во поглед на опаѓањето се уште ми паѓа само со помал интензитет, а иначе општо задоволна сум и тоа многу, убаво ми ја прави косата не ми ја мрси, природно имам висткана коса со волумен да не речам „надувана“ , а шампонов баш убаво ми ја прави и од кога го користам престанав да ја пеглам
Izvinete nemam kirilica Kolku cini kremata,kade ja ima i za kakva koza e ??? jas imam sretnato od neven samo noken krem a bas sakam toj dnevniot da go probam
По сите маркети и аптеки ја имаш. Дневната крема е попосна од ноќната. Ноќната е помрсна. невенот општо е добар за секој тип на кожа, ама оваа крем не е погодна за мрсна кожа. Иначе за сува, нормална или чувствителна е супер. Цената е околу 195 ден.(А, моментално мислам дека е на акција во Тинекс.)
Ги купив од космо тинекс на акција крем+ серум за 572 денари Мислам дека е прифатлива цена Матирачкиот ефект му е 5+, мислам дека не е баш погодна подлога за пудра но може и да се помине, баш за новогодишната ноќ се шминкав под нив и бев задоволна шминката не ми мрдна Мириса на лимон и некои други состојки кои се погодни за лицето
Задоволна сум од сите производи на Афродита што досега ги имам пробано. Последно што земав е гелот е супер. Кожата ја прави ептен мека и многу убаво мириса. Од Тинекс го земав заедно со шампонот од камилица, беа на намаление.
Кај можам да најдам ваков путер за тело??? Порано го користев ми го донесоја поклон..но сега го немат Ако некој го видит негде нека ми кажит
Која крема има најдобар смирувачки ефект на црвенилото на лицето? Дали навистина помага? Ви благодарам
Mислам дека е таа со невен. Мене ми е супер за смирување на лицето или пак за хидратација кога сум дома по цел ден, но не и како подлога за шминка бидејќи имам мрсно лице. Ме интересира, дали кај нас ја има оваа колекција?
Ја има, јас го имам она sos гелчето за мозолчиња,тоа најдесно на сликата што е во малата тубичка. Во Веро го најдов,би требало да ги има и во Космо/Дм.