Колку сте "лесни"?

Discussion in 'Канта' started by crazylady, Jul 2, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. crimson

crimson Форумски идол

Тешко тоа некако, баш додека го пишувам ова јадам солено стапче од Силбо :D

ccca and traveler like this.
  2. ccca

ccca Популарен член

probaj gi onie so soncogled dobri se so jogurt

a gevrekot so slanina e dobar za treznenje
    ...samo so nema da te naprai polesna :P

crimson likes this.
  3. Adina

Adina Популарен член

Od glaata si patime..naslovov na temava :worried: Patem, lesna kooo perduv sum,50-tina kila,ne e mnogu neli?

natemila, Ingvild, kjukli and 4 others like this.
  4. Elissa

Elissa Форумски идол

И јас ептен лесна сум нешто кога сакам да го направам, ама кога не сакам тешка еден тон. Инаку 59 кг имам 8)

5. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Тешка, скоро 90ка фаќам.

Шала на страна, на времето ептен бев лесна, максимум 55-56кг.
    Со дечко ми имав секс после неколку недели, и да, прв ми беше и не знаеше дека ми е прв.
    После неколку недели зашто бевме недозреани и мали, па и немавме баш простор за интима, нит сами живеевме, нит имавме неограничено време за излегување :)

Иначе, моја најдобра другарка, со дечко и имаа секс после 4-5 дена, моментално се во врска 7 години и спремаат свадба.

Herrera, Glossy-girl, BoyL and 2 others like this.
  6. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Вреќа цемент бе, исто и јас. A како мислиш не е многу, oди крени вреќа цемент да те видам. :rofl:

Adina likes this.
  7. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Те молам не ми ја кради етиќетата, мене поубаво ми стои :)

crimson likes this.
  8. MilaP

MilaP Форумски идол

Pred da se omazam bev lesna odvaj 56kg imav sose krevet a sum dosta visoka :D
    Sega nad 70kg (ama bremena sum mi se prostuva) 8)

CameliaMiller likes this.
  9. Adina

Adina Популарен член

Imas pravo Ic ne mi tekna na ciment, a bogami da teshko e mnogu.. i sea so? demek vo kategorija Teshki sme ili?

10. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Не знам, најверојатно на „несакајќи“ испадна така. :lol:

11. Adina

Adina Популарен член

@Mishela epa ko taka daj da otvorime nova tema Kolku ste "teshki"? pa ke gi rasturime site "lesni" :D :D ja i ti vo paket,dve vrekji ciment,pa aj da ve vidime aaa :sweat: (highfive) :smoke: :D :D

natemila and Mishela like this.
  12. Eli23

Eli23 Форумски идол

Што е лесна, а што е тешка девојка? хахха
    Кога си во врска со правиот човек, нема врска дали ќе имате односи веднаш, после месец дена или после година дена. Си оди тоа спонтано, никој никого да не притиска. Тоа е правилно. Двајцата да го посакувате тоа, а не да му дадам за да не ми раскине. :headbang:
    И колку глуп термин, таа му ,,дала,,...Што му дала бре?
    Нели взаемно уживање е сексот. Не уживало само машкото.
    Женското што праело, да не медитирало у моментот?

13. Daleron

Daleron Истакнат член

14. Amaris

Amaris Популарен член

Уште се класифицираме како "лесни" ако сме биле имтимни со партнерот после кратко време (ова де сме му "дале"). Бесмилено е, сепак тоа е наш избор поради различни околности, иако и јас лично сметам дека не е за на прв дејт, а можеби ни за на втор.
    А што кога бараме забава за една ноќ? Или сите сме тука толку чесни што не сме ни помислиле на тоа (сепак не сме во Америка или?)

15. NightBreaker

NightBreaker Активен член

Но затоа одите во Америка и таму си ги задоволувате сите секс фантазии, печалите пари преку work & travel програмата и после се враќата во родниот крај невини, чесни и богати... се извинувам што на ваков обвинувачки начин се уфрлам во темава. :o

Нема лесна и тешка девојка, освен ако таа тежина не е апсолутно изразена преку килограми. Ако некоја даде на прв состанок не мора да значи дека е лесна. Ние дека сме мала земја, па се замараме со леле што ќе кажат комшиите или што ќе кажат другите. Во западниот свет и мултимилионските градови не е така. Таму луѓето се забавуваат лудо, имаат секс и оргии, неморал колку сакаш, а сепак наредниот ден одат на работа и покажуваат брилијантни резултати затоа што минатата ноќ на којзнае колку им го имаат исцедено и измасирано. Истово важи и за машкиот пол. Наредниот ден на работа лом прават затоа што којзнае во колку дупки го пикнале минатата ноќ. :D

Затоа имам чувство дека нашите девојки кога одат во странство се спознаваат себеси и дознаваат дали и колку се лесни. Еве ви предизвик. Отидете во место или држава кај што никој не ве знае. Пресудете си сами на себе колку сте лесни по вашите акции. :)

Овдека сте малку потешки затоа што мониторинг системот од нечиј прозорец работи 24/7 па мирувате, додека вистинскиот ѓавол од вас излегува на подалечни, запуштени островски места. :lol:

mouse likes this.
  16. Amaris

Amaris Популарен член

@NightBreaker мислам дека погрешно ја сфати иронијата. Според мене однесувањето наше во странство и овде треба да биде исто. Цел живот ќе чекаме за Америка или Западна Европа да заминеме за да се забавуваме?

NightBreaker likes this.
  17. NightBreaker

NightBreaker Активен член

Мислам дека ти погрешно ме протолкува, но сепак гледам дека пловиме на иста бранова должина. :D

За болдираното си во право, се согласувам и јас со ова 100%. Ако ти како девојка си реална и искрена за ова браво. :*

Многу од девојките овде се тешки за добивање (глумат дигнати и недопирливи), а во странство се многу лесни. :( Тоа е пред се жално за самите нив, а после и за нас како држава што не умееме да го искористиме сиот потенцијал што го имаме, па заминуваме во странство како за правење пари, така и за секс без лимити. :D

Но... како одат годините така тие девојки стануваат жени па кога сфаќаат дека биолошкиот часовник им отчукува не се замараат повеќе со тоа кој што ќе мисли и каже па целосно се препуштаат на сексот и си уживаат максимално. Респект и за таквите. :)

Значи сепак не е се толку лошо - 50:50. Сепак има двојни стандарди тоа мислам дека се согласуваме и двајцата.

Еве ја за мене ќе кажам. Ако сум мудоња ќе бидам таков и овде и во странство, а не во странство да бидам цвикатор. :lol: Исто и за жениве. Ако си сакате секс, не мислете што ќе мислат другите и дали ќе ве осудат пошто на тој начин пропуштате топ оргазми хаха. Мислам дека кај нас премногу, премнооогу се параноизира во смисла... леле дали сега ме виде некој што направив, дали ова ќе се дознае, дали ќе се расчуе итн.

Кој е паметен си дупи и си ќути. :lol:

sj *O* and Amaris like this.
  18. Ethrnity

Ethrnity Популарен член

Зависи за кого станува збор за некој можам да бидам лесна за друг пак екстремно тешка...:lol:во тој случај ,најискрено подобро нека оди да го освојува Монт Еверест.
    Поимот лесна девојка не го поврзувам со одредено време каде ми се потребни актерски способности за Оскар, каде ја глумам Снежната кралица со ледено срце.За мене лесна девојка е онаа која не прави селекција на сексуалните партнери,без никакви критериуми за истите па,легнува со кој ќе стигне..Побитен ми е квалитетот наспроти квантитетот.
    Доколку постои хемија,магнетизам ,страст што е битно дали нештото ќе се случи сега во тој миг или после недела,месец,година.Најбитен услов кој треба да се исполни е човекот до тебе,!Принципот е сега или никогаш!

zekzeki, Askopje and NightBreaker like this.
  19. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

So naocari 80 kila a bez, nemozam da vidam.

20. theowndemon

theowndemon расипана играчка Staff Member

Го прашав дечко ми колку сум лесна и ми рече „Оди згази на вага“. Еве го уште се смеј зад мене. :lol: :rofl:

Thread Status:
Not open for further replies.