Отворено кажувам се што ми смета или ми се допаѓа . Исто и тој . До сега сме исполниле доста желби , but the list keeps go on ..
Исто како да разговараме за најнормална работа па така и за секс.. Мислам веќе го правиме тоа така да зошто не би биле отворени еден спрема друг на таа тема.
На почетокот не зборувавме баш отвотено на таа тема, но со тек на време се отворивме доста и си кажуваме што ни е убаво, а што не за тоа да го промениме.
Секако дека отворено кажувам што ми се допаѓа и што не. Не се срамам да сум експлицитна и да побарам да ми оствари некоја скриена фантазија. Сепак, не читаме мисли нели
Јас сум отворена и кажувам што сакам а што не сакам. Но,другата страна мм е затворен по ова прашање нема соработка од негова страна.
Изгледа ние сме единствени. Хаха Шала на стр. но реално мн ретко во минатото сме зборувале и тоа јас ако почнам и разговорот некако одма завршувал. (На пр. Дали имаш некоја желба фантазија и одговорот бил не се е добро и толку). Јас баш сакам таков разговор со него ама после 2-3 пати обид за разговор се чуствувам некако непријатно.