^^ исто.Понекогаш и 4,зависи како се чуствувам ама гледам повеќе 5 пати и викендите ги одмарам мускулите за да можам другата недела пак
порано многу повеке се движев,имав повеке слободно време и имав супер тело на кое ми завидуваа,а сега де слабеам де се дебелеам и ми се изгуби формата ама за недела дена планирам пак да започнам за во лето да изгледам топ
Откако се запишав во теретана, вежбам 3 пати неделно. И секогаш различни вежби. Онака плус пешачам многу, цело време се движам. И веднаш има промена, после само 2 месеци.
До пред некое време - редовно, 3 пати неделно. Направив мала пауза и се спремам повторно да продолжам
Во последно време доста често (практично секој ден). Се опремив со тегчиња, справа за стомачни и цепам со вежбање во мојата домашна мини-теретана. Не правам некои напорни тренинзи, едно добри 20-30 минути во текот на денот го пумпам бицепсот, правам вежби за грб и рамења и ги правам коцките на стомакот (уште не се појавиле, ама ќе биде ). Самото време ме тера на вежбање, пролет, сонце, енергија, адреналин итн.