коментарот ми стави во мисла. Дали е можно и јас истото да го велам за некој период?! Не сум тип на човек кој сака гушкање и бакнување, ама мислам дека во наредниот можен момент ќе поработам на промени, барем за најзначајните ликови
@anaja1 да, го сфатив тоа од коментарот. Жал ми е за загубата Претпоставував дека е наменето за нив. Затоа и се обратив најзначајните ликови, за наредниот можен момент to share love барем со оние кои се останати меѓу нас, колку-толку значајни. на родителите им нема замена
Цело време. Немаат мира од мене. Таков сум, сакам нежности, да се гушкам, галам. И со брат ми и мајка ми и татко ми. Луѓе што им верувам и ги сакам би сакал да им го покажам тоа на тој начин. Маче-човек lol
Мислам дека треба да се искаже љубовта за блиските но некои луѓе не сакаат бакнување и прегрнување со никого
на секој роденден ме бакнува мајка ми инаку не бакнувам ни па ме бакнува никој/а од блиските освен шо чат пат така си ја гушкам и цункам братучедката оти си ја мнооооогу сакам и ми е убава друг/а никој/а и најубави поклони ми дава
секој ден мин по 2 пати секој ден сабајле со прегратка и со желби за убав ден . Додека ми се тука да тече љубовта и прегратките после ќе има солзи и воздишки
Па повеќе практикувам гушкање,секој пат кога ги гледам ги гушкам ... А за бакнување поретко само мажето и ќеркичката ги гњавам со тоа ...
Синот си го бакнувам може милион пати на ден и не ми се лути ,ми дозволува а другите ретко ,повеќе сакам гушкање
Дечко ми Моите по дома мајка знам по накад да ја прегрнам Баба често знам да ја изгушкам да ми рече добро пушти ме си играм со неа ја закачам ја чешкам за стапала малку колку да ја насмеам не она ненормално толкава девојка стара баба чепка игра играчки како ненормална.