Колку често глумите и дали сте вешти во тоа? Мислам на општо глумење во разни секојдневни ситуации, дали сте спретни во глумењет или сте лош глумец.
Добра глумица сум, но ретко глумам, хаха само кога сакам нешто да постигнам, или пак да привлечам нечие внимание
Добро глумам и често глумам и лажам ако е потребно да се извлечам од некоја ситуација. Добра сум и во глумењето и лажењето само доколку е потребно, инаку искрена сум. Снаџи се па живи.
Можам да глумам, не дека не, ама исто како и постот над мене не сум била во ситуација каде што нема друг излез освен глумење.
Ми се има случено неколку пати баш добро да смислам некоја ситуација и да изглумам затоа што сум се нашла во тесно. Во последно време ми се случува со блиски личности кога ми поставуваат прашања на кои не сакам да одговорам, најчесто за факултет па мучкам нешто. Или кога треба да искажам некоја емоција која не ја чувствувам, по ѓаволите навистина ги мразам тие моменти.
Знам да глумам и тоа за оскарсум одглумила многу емоции и ситуации, нормално не секогаш , ова за ептен кога притребало
Ем не сум добра глумица ем џабе и да глумам погледот, фацата ме издава. Така да не применувам ваква работа никогаш.
знам одлично да глумам. За каква и ситуација да се работи. Многумина ми рекле дека сум го "згрешила " факултетот. ФДУ само за мене било..
Знам многу добро да одглмам во некоја сиуација каде што е потребно без да ме откријатсепак ретко се случува
Glumam koga si idam doma posle izleguvanje i majkami ko ce pocni da me isprasuva,kaj bese so koj bese itn.. A togas da sum bila ispadnata so nekoe masko i normalno ke izmislam sosem druga prikazna i toa uste koga si idam po pat,5 minuti stojam pred vrata i si povtoruvam vo sebe sto i kako da recam po red hahahaha
многу добра глумица сум, обично глумам на училиште некои нафурани или некои наставници кога ќе ми се развикаат и после коа ќе заминат ги емитирам.а одам и на драмска(глума)