Носам само кога носам хеланки или бели панталони на кои се оцртува, инаку ретко носам, за зима да не зборувам, нема шанси
Многу ретко! Само кога морам т.е. кога носам нешто а не сакам да ми се оцртуваат гаќи и многу нормално тогаш носам танга.Инаку ужасно ме нервираат и ми сметаат и сега пред некој ден кога облеков (после една год мислам) со раката од позади цел ден поминав вадејќи ја таа проклета врвка од мојот задник.
Нoсам често, особено сега летно време. Поудобно ми е, незнам зошто. Нормално, кога носам хеланки или нешто слично, не сакам да ми се познаваат гаќите, па тангата ми е задолжителна.
Порано поЧесто носев сега по потреба .... не се Чуствувам баш удобно а и не е баш хигиенски Често да се носи
Ретко носам танга ... На нешо бело, тесно, .... Искрено ич не ми смета ... Дури и поудобна ми е тангата ...
Порано не носев нешто многу, можно беше понекогаш полу-танга да носев, но и таа не ми беше мн. удобна, но во последниве 6-7 месеци си носам така почесто, и искрено веќе не ми пречат, но за удобност ипак гаќа си е гаќа
Сум облекла неколку пати ама не, танга дефинитивно не е за мене! Грдо ми е чувството кога ги осеќам гаќите бутнати во газ.
Од 16 години носам константно освен кога ми е периодот избегнувам , си носам обични , шо знам навика ми се а и обичните гаки ми се малцинство во фиоката за долен веш
Порано носев обавезно на излегување, носев некад и преку ден. Не ми беше ич непријатно, супер ми беа. Но откако се изначитав за секакви инфекции кои се пренесуваат од тие врвки во задникот и вагината што ти влегуваат се откажав од нив. Сега 2 пати годишно се мој пријател и доволно е! Памучни и чипкани гаќички од природни материјали е она што ми е доволно. Домаќински ли биле, дал биле како боксерки, дал полубоксерки кои ми се ужасно секси сеедно. Па и кога имам менструација првите 2-3 дена носам едни високи големи, ко баба ми да ги одбрала од продавница. Али кога ќе ме стегне во тие моменти не го погледнувам столчето кога станувам
Поретко носам танга , поубаво се осеќам со боксерици и повеќе ги преферирам , ги обожавам оние чипкени
Ретко , ретко.................Единствено носам на излегување многу ми се непријатни , никако не се навикнав , едно доаѓање дома одма ги соблекувам. Инаку си практикувам обични гакички , но и тие обичните сите ми се убави , ги имам во сите бои , чипкани , свилени , обични памучни со интересни апликации...........Инаку полубоксерките ми се многу по секси од танга
Носам танга само кога морам, воопшто не ги сакам танга гаќичките. Преферирам полу танга и обични (домаќински) и тоа главно памучни