Јас почнав да носам во последно време од што морав и искрено да ви кажам се навикнувам , не ми смета веќе
nosev vo petokot(zaradi anticelulitnata masaza) i svativ deka super se custvuvam, i pocesto ke nosam na mene sekako vo ista boja so oblekata da ne se poznava mnogu [mod-kirilica:2hwnmudx][/mod-kirilica:2hwnmudx]
Ги обожавам... милион имам дома... не ги носам постојано.. тренерки или фармерки на танга- никако а и кога одам кај дечко ми секакоооо убааво ми е многу поубавво се чуствувам
лани за поклон на полуматурата добив една,црвена,чипкаста....ја имам носено неколку пати,ама ме нервира чипката...треба да си купам некоја убава,памучна сигурно многу често ќе носам!!
Носам, кога треба. Кога носам фустани или некои тенки панталони. Порано носев секојдневно, но сега не ми се пријатни за носење. По дома си носам обични памучни гаќички- попријатно здравје. Тангите ми се релативно неудобни
Носам танга кога има потрба од тоа, не секогаш...А и имам слушнато дека тангата може да предизвика инфекција.
Уфффф стално. Ако мензисот ми трае 5 дена, тогас танга носам 25-26 дена во месецот. Ептен ми се удобни и многу секси се Чувствувам кога ги носам. И преферирам некои со многу Чипка и панделки и најмногу имам црни. Дури некогас и кога сум со мензис си користам тампони и пак си носам танга.
Ау ич. Никогаш не сум ги сакала. Полутанга ми е прифатливо посекси и најчесто сите гаќички ми се такви, ама танга нејќум.
Обично носам чипкени гаќички,или полутанги(памучни)но кога имаме интимни моменти со дечко ми си носам тангички во кои си се чувствувам секси а и него му се допаѓаат....
Носам секогаш за вечерно излегување,а дење носам кога е неопходно,односно кога премногу би се приметувале обичните гаќи
Многу ретко, обично летно време кога носам бели пантолони или некое потенко фустанче. Кога носам гледам да не ми се познава зошто тоа ми е многу грдо и невкусно Мене не ми се нешто посебно неудобни, брзо се навикнав, но за секојдневна употреба не ми се баш добри, а и не се препорачани од гинеколози