Ретко само кога носам бели панталони, на други панталони, сукњи, фустанчиња на кои се познаваат обични гаќички си носам боксерици тангата ја чувам само во екстремни случаи. А имам и две комплетчиња секси и ј*бозовни тие се со танги, ама тие ги облекувам само во посебни прилики. Воглавно сакам да ми е удобно а не нешто цело време да ми се бута во задникот, да ме жуља и да внимавам да не ми се појави таму кај што не треба, најлоша глетка ми извадена танга. Спојлер Затоа си ги преферирам оние домаќински бели или шарени обични памучни гаќички и боксерици кои ми се исто така многу удобни.
Носам само на хеланки или ептен ако моооорам... не сум некој голем фан на танга повеќе си сакам полутанги па уше чипкасти, црвени ауф ауф
Носам често,освен не на добирно или кога одам негде во лежерно издание,на пример на кафе кај другарка,кога трчам на кеј и сл.Инаку да често носам
Танга не носам многу често -само за искачање,инаку поголем љубител сум на полутангата,и можам секојдневно да ја носам
Речиси никогаш, не е удобна ама одбегнувам облека во која ептен ми се отцртуваат гаќите така да не ми е ни толку потребна
Ретко носам такга не е удобна ме нервира освен кога ќе морам на бели палтоломи или на нешто што ми се оцртува гајчите
Не носам ич, не ми е некако привлечна а ниту пак удобна до сега имам носено само неколку пати во средно
И јас си носма нонстоп,се навикнав на неа,значи секојдневно ја носам па дури и на работа,и досега немало никакви проблеми.Исто така и полутанга обожавам
Обожавам танга, ги носам и лето и зима и најудобно се чувствувам во овие гаќички или те како шо ги нарекува мајка ми врвки И затоа кога имам добиено уффф едвај чекам да ми заврши за да си облечам танга, не ги поднесувам обичните гаќи, и на море се знае...танга бикини у ла лааа
Танга За излегување обавезно танга и баш ми е супер посебно во лето исто како да не носиш гаќички , по дома боксерици
Во моиве 19 години ниту имам пробано, ниту носено, а така ќе биде и понатака.. Не велам дека никогаш нема да облечам, ама не сакам да се драпам цело време, зш се неудобни, а имам слушнато дека не се добри ни од здравствен аспект.