Колку често носите танга?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од suGarBaby, 29 јануари 2010.

1. millagros

millagros Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    5
    за излегување секогаш за по дома обични

2. Sun.shine

Sun.shine Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    116
    Кога морам а потоа ги соблакам :wasntme: :$ Ме нервираат некако, не ми се пријатни воопшто. Али кога има потреба поштено си ги износувам :D

На Korisnik89 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. femina989

femina989 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    14
    Многу ретко само кога е неопходно....многу ми се незгодни и затоа претпочитам да носам или обични или боксерици....битно ми е удобно да се чувствувам :)

4. Meggy

Meggy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    387
    Скоро секогаш. Воопшто не ми се неудобни, дури не ни ги чувствувам. 8)

5. n.a.k.e

n.a.k.e Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    7
    никогас не ми е удобно во нив

6. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Секогаш.
    До таму што ништо друго од долна облека (мислам на гаќи) немам. Имам боксерици ама тие ги користам за спиење, не како долна облека. И кога имам добиено, пошто секогаш сум со тампон и секојдневна влошка, и тогаш носам танга. Добри 10 (ако не и повеќе) години немам облечено ништо друго, нит купено.
    Супер ми се, секси ми се, удобни, не ми се познаваат рабови, и мислам и дека така ќе остане, само ќе видам во бременоста здравје боже, што ќе правам на темава :D :lol:

На Tina2017 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.195
    За жал или за среќа се поретко! :geek:

8. woow

woow Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    88
    Ептен, ептен ретко кога е неизбежно. Инаку јас сум за, за боксерици, многу се удобни. Тангата ич не ми е хигиенска и не ми е баш удобна.

На Korisnik89 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Queen-Nefertiti

Queen-Nefertiti Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    46
    Секогаш носам.За по дома,за излегување...Не можам да се замислам да носам нешто друго најубаво ми е кога си носам танга. 8)

10. Belisima

Belisima Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2010
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    26
    Само кога морам инако носам обични. Порано често ги носев но сега некако не можам .

11. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.555
    Секогаш, не носам само за време на циклусот. Особено летно време кога повеќето работи што ги носам ми го оцртуваат задникот, а многу мразам дупли газни обравчиња кај некоја девојка.

12. ana.ubavkata

ana.ubavkata Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    59
    Понекогаш...ме нервираат некако во последно време :(

13. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Само кога ќе посака моето бебнце. :lol: Се зезам. Ретко носам танги, ме нервираат. :devil: Чат пат облекувам да сум по секси :$ и за да го усреќам дечко ми. :)

14. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.606
    Пред да останам бремена, тангата не ја симнував од себе, носев дури и за време на месечниот циклус.Откако забременив почнав да носам памучни гаќи и воопшто не очекував дека после породувањето никогаш веќе нема да облечам танга.Не постои некоја посебна причина-едноставно не се чувствувам повеќе пријатно во нив.
    Дури и лекарите воопшто не ги одобруваат.Најголемиот број инфекции, покрај незаштитен сексуален однос,настануваат баш поради ваков тип на долен веш.Па уште ако не се памучни,туку се синтетички, тогаш претставуваат инкубатор на бактерии.

15. Smileeee

Smileeee Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    75
    Мн ретко носам и кога носам не ми смета ;)

16. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318
    Секој ден, навикната сум и воопшто не ми смета :)

17. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Секогаш кога имам некои тесни панталони, па не сакам да ми се познаваат линии од гаќите. :)
    Никогаш не носам танга со кратки сукњи. :lol:

18. Faxon

Faxon Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    14
    Taнгата не е секојдневна облека , т.е гаќички за нон стоп. Спаѓа под “Секси долна облека“ како и подвезица и корсети,комплети и ред други работи, што не се за нон стоп да ги носите освен ако не работите во јавна куќа. Точно дека настануваат голем број на инфекции, девојките се почесто имаат кандида и друг вид на габички во себе, па претставува тормозење за самите вас а и воедно партнерот кој лесно би накачил кандида а откачувањето е малце болно за него (зголемена желба за секс, а болка во пределот на главичката, нешто незамисливо)

Откачете ги тангите, али не ги заборавајте. Ништо лошо ако пред спиење му изиграте стриптиз на партнерот во танга гаќички, подвезица и што и да било што спаѓа под секси долна облека. Користете ја во посебни пригоди, а не во секојдневни, затоа што освен што е неудобна, лесно излегува над фармерка, послесно се забележува под сукња, по тенки (летни) пантоломи, премногу сте нападни... е сеа ако тоа е вашиот стил, во ред, никој не го оспорува тоа да сте нападни, но одговорноста е на ваша страна.

Во врска за фактот “рабови на гз“ што посебно кога се носат да речеме тенки бели панталони, се забележуваат а стварно се невкусни (освен на фармерки пошто е дебел материјал) за тоа набавете си ултра тенки гаќички, (не се викаат така јас ги нареков) ги има во сите продавници за долна облека, тие немаат ни рабови и се на дебелина како 30 дневна хулахопка. Со нив нема да имате рабови, ниту последици а и верувајте нема во лето да ви биде толку запурно во тој дел од телото.

На Minnie-e му/ѝ се допаѓа ова.
  19. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Ич не неносам, како скарана да сум со тангите. Порано мгогу често носев ама како што одминуваат годините само ептен, ептен ако морам :)

20. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Не, сега не носам толку многу. Порано буквално спиев со танга и не ми сметаше.
    Сега носам ретко танга, а најчесто носам полутанга или бразилки: