Кога морам а потоа ги соблакам Ме нервираат некако, не ми се пријатни воопшто. Али кога има потреба поштено си ги износувам
Многу ретко само кога е неопходно....многу ми се незгодни и затоа претпочитам да носам или обични или боксерици....битно ми е удобно да се чувствувам
Секогаш. До таму што ништо друго од долна облека (мислам на гаќи) немам. Имам боксерици ама тие ги користам за спиење, не како долна облека. И кога имам добиено, пошто секогаш сум со тампон и секојдневна влошка, и тогаш носам танга. Добри 10 (ако не и повеќе) години немам облечено ништо друго, нит купено. Супер ми се, секси ми се, удобни, не ми се познаваат рабови, и мислам и дека така ќе остане, само ќе видам во бременоста здравје боже, што ќе правам на темава
Ептен, ептен ретко кога е неизбежно. Инаку јас сум за, за боксерици, многу се удобни. Тангата ич не ми е хигиенска и не ми е баш удобна.
Секогаш носам.За по дома,за излегување...Не можам да се замислам да носам нешто друго најубаво ми е кога си носам танга.
Секогаш, не носам само за време на циклусот. Особено летно време кога повеќето работи што ги носам ми го оцртуваат задникот, а многу мразам дупли газни обравчиња кај некоја девојка.
Само кога ќе посака моето бебнце. Се зезам. Ретко носам танги, ме нервираат. Чат пат облекувам да сум по секси и за да го усреќам дечко ми.
Пред да останам бремена, тангата не ја симнував од себе, носев дури и за време на месечниот циклус.Откако забременив почнав да носам памучни гаќи и воопшто не очекував дека после породувањето никогаш веќе нема да облечам танга.Не постои некоја посебна причина-едноставно не се чувствувам повеќе пријатно во нив. Дури и лекарите воопшто не ги одобруваат.Најголемиот број инфекции, покрај незаштитен сексуален однос,настануваат баш поради ваков тип на долен веш.Па уште ако не се памучни,туку се синтетички, тогаш претставуваат инкубатор на бактерии.
Секогаш кога имам некои тесни панталони, па не сакам да ми се познаваат линии од гаќите. Никогаш не носам танга со кратки сукњи.
Taнгата не е секојдневна облека , т.е гаќички за нон стоп. Спаѓа под “Секси долна облека“ како и подвезица и корсети,комплети и ред други работи, што не се за нон стоп да ги носите освен ако не работите во јавна куќа. Точно дека настануваат голем број на инфекции, девојките се почесто имаат кандида и друг вид на габички во себе, па претставува тормозење за самите вас а и воедно партнерот кој лесно би накачил кандида а откачувањето е малце болно за него (зголемена желба за секс, а болка во пределот на главичката, нешто незамисливо) Откачете ги тангите, али не ги заборавајте. Ништо лошо ако пред спиење му изиграте стриптиз на партнерот во танга гаќички, подвезица и што и да било што спаѓа под секси долна облека. Користете ја во посебни пригоди, а не во секојдневни, затоа што освен што е неудобна, лесно излегува над фармерка, послесно се забележува под сукња, по тенки (летни) пантоломи, премногу сте нападни... е сеа ако тоа е вашиот стил, во ред, никој не го оспорува тоа да сте нападни, но одговорноста е на ваша страна. Во врска за фактот “рабови на гз“ што посебно кога се носат да речеме тенки бели панталони, се забележуваат а стварно се невкусни (освен на фармерки пошто е дебел материјал) за тоа набавете си ултра тенки гаќички, (не се викаат така јас ги нареков) ги има во сите продавници за долна облека, тие немаат ни рабови и се на дебелина како 30 дневна хулахопка. Со нив нема да имате рабови, ниту последици а и верувајте нема во лето да ви биде толку запурно во тој дел од телото.
Ич не неносам, како скарана да сум со тангите. Порано мгогу често носев ама како што одминуваат годините само ептен, ептен ако морам
Не, сега не носам толку многу. Порано буквално спиев со танга и не ми сметаше. Сега носам ретко танга, а најчесто носам полутанга или бразилки: Спојлер