Колку често носите танга?

Discussion in 'Мода и стил' started by suGarBaby, Jan 29, 2010.

1. Dark-Rose

Dark-Rose Истакнат член

А да... и да се надополнам... никогаш во животов немам облечено бела домаќинска гаќа :worried:hock: :worried:hock: :worried:hock: Нема нешто поглупо од тоа :Down: :Down: :Down:

2. QWEEN

QWEEN Истакнат член

ни јас немам облечено и покрај тоа што сум сеуште „мала“,сакам боксерици а танга имам облечено неколку пати,се зависи од панталоните...И не ми сметаат,доста се удобни... :D :D :D (а и убаво стојат.. :D )

3. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Staff Member

многу ретко ептен кога му праам некои секси ситуации на дечко ми вака за секој ден само полу-танга или боксерици а најчесто обични гакички

ADOKI likes this.
  4. suGarBaby

suGarBaby Истакнат член

Велат дека знае да биде штетна за бактерии, но...

се согласувам со ова мислење,исто така имам прочитано дека е штетна тангата да ја носат невини девојчиња.Затоа баш и не би препорачала онака секојдневно да се носи танга али океј секој како што му одговара така нека си фура. :mrgreen:
    Позз. :D :D :D

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Каква врска има тоа со невиноста?

6. suGarBaby

suGarBaby Истакнат член

Епа има повеќе објаснувања. Али прво и основно штетно е поради тоа што цело време тангата ти е бутната у гз(вака погрубо сеа се изразувам али тоа е вистината,и не само тоа што е од позади тенка туку има дел и од напред т.е у средината е потенок и фактички и тој ти влага внатре :? Јас искрено не би им препорачала секојдневно да користат танга невини девојчиња. Притоа може да добијат разни болести затоа што со носењето на танга интимните делови од телото се допираат со она што го носите на себе и бактерии пуу. колку сакашш.. :?

Bixi and MikiTass like this.
  7. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Носам танга но не често,зависи кога-како,летен период обавезно,и во зависност од облеката.

8. gwen

gwen Истакнат член

Сакам да ги купувам и да си ги чувам во фиока :mrgreen: :mrgreen:
    Инаку повеќе сакам килоти и тоа памучни и во боја, бидејќи ми се ептен удобни.

9. Annath

Annath Форумски идол

Носам танга, кога како, ама последно кога носев, ми се јави некоја иритација :? среќа, не беше ништо страшно, ама по се изгледа, танга ќе носам само кога ептен, ептен ќе морам... среќа, па дечко ми нејќе танга, па од таа страна сум мирна :lol: :lol: :lol: си носам полутанга, боксерици, дури и обични гаќички, ама секогаш со некоја интересна боја или апликација :D

10. mila89

mila89 Истакнат член

Јас многу ретко носам танга и тоа само кога се мора за да не се познават рабови на фустанче или бели панталони а инаку најмногу си носам полу танга,и тие на децко ми му се најсекси :twisted: и стварно се посекси од танга!

11. AnjaF

AnjaF Истакнат член

исто , многу ретко носам танга, само кога е неизбежно :D .....полутанга или кратки боксерици во фини материјали ми се посекси

12. marija28

marija28 Истакнат член

nosev tanga vo tinejgerskite godini a sega ne mozam da se zamislam vo niv.navistina mnogu mi smetat pa mislam deka e uste poseksi i bez niv.

13. glow

glow Популарен член

Во лето носам почесто, а во зима поретко само за излегување. :?

14. lili1

lili1 Истакнат член

Ne nosam tanga ,ne se cuvstvuvam udobno vo niv.pozz

15. Saraa

Saraa Популарен член

Танга носам не дека не, меѓутоа подобро ми е во домаќински гаќички и тоа во црни ммммм прекрасно нешто, инаку танга носам секогаш кога ми се познаваат под облеката не сака да носам некои убави тесни пнаталонки па и бели или фустан и да ми се познаваат гаќичките хахаха

16. lizardqueen

lizardqueen Истакнат член

Хахаха, ми текна на една реченица од баба ми кога виде танга: „Порано беше тргни ги гаќите да го видиш газот, а сега тргни го газот да ги видиш гаќите“. :D :D :D Не знам дали ја чула од некаде или сама ја смисли, ама дефинитивно е гром.
    П.С. Јас обожавам БЕЛА ДОМАЌИНСКА ГАЌА. Е, сега не БЕЛА ДОМАЌИНСКА ПАЗАРСКА ГАЌА или како уште покреативно да се нарекува, ама најудобно и најхигиенски ми е во ОБИЧНИ ПАМУЧНИ БЕЛИ ГАЌИЧКИ.

17. mina

mina Популарен член

vo posledno vreme se poretko nosam tanga a toa zapocnuva da go zagrizuva na decko mi :lol: :lol: Ponekogas od pricini da ne mi se poznavaat rabovite od gakite nosam tanga no sepak poudobno se cuvstvuvam vo pamucni gaki!

18. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

најмногу носам преку лето, за да не ми се познава на пантолони и тесни фустанчиња...и кога излегувам со дечко ми :D :D

19. soledad

soledad Истакнат член

i jas porano nostop nosev tanga a sega mi e nekako neudobna i nosam samo koga moram :lol:

20. najmilo

najmilo Истакнат член

mn cesto skoro sekogas:D