До сега два пати имам облечено, не затоа што сакав, туку затоа што морав... Никогаш повеќе не облекувам од проста причина што не ми се воопшто удобни.
Сум носела, ама ради бели пантолони..ама одамна Сега не би облекла за ништо живо Па што ако се гледаат гаќите ???
ја не носам..ама сакам да гледам добри задници у танга...ипак на очиве тангава подобро им паѓа у видик..
Најчесто носам за излегување сакам да кажам секое излегуваање и кога сме заедно со дечко ми пошто ја обожава инаку за преку ден носам обични
Освен со сукњи и фустани наменети за вечерни излегувања ми прејде во навика да носам полутанга речиси секој ден. Сега се трудам да ги заменам со гаќички без раб, иако не се по мој вкус сепак се многу похигиенски.
Пет причини зошто НЕ ТРЕБА да носите гаќички, втората ќе ве шокира! 27.10.2015 | 08:50 Ти се допаѓа оваа информација? Кликни Спонзориран линк Пронајди го идеалниот партнер Datenose создава совршена средина за да се фокусирате на луѓе што ги делат вашите интереси и слободно да започнете комуникација, кога вие сакате. Носите гаќички или не? Оваа дебата се води со години. Некои мислат дека треба да се носат гаќички, бидејќи во спротивно тоа би било лошо за вашето сексуално здравје. Ова се причините зошто не треба да ги носите: Поудобно е Ако не носите гаќички, ќе ви биде поудобно. Притисокот на вагината ќе биде помал, па многу поубаво ќе се чувствувате. Може да помогне во спречување на инфекции Ако ве мачи чешање и иритација, гинеколозите препорачуваат да не ностие гаќички. Тоа ќе ја ублажи непријатноста, па ако не можете во текот на денот да издржите без нив, барем навечер соблечете ги. Полесно е да се навикнете Кога ќе морате да ги соблечете, нема да ви биде незгодно бидејќи ќе морате да се навикнете. Некои познати личности кои носеле специфични фустани, морале да ги соблечат гаќичките. За некои тоа било необично, додека други лесно се навикнале. Ќе се чувствувате посекси Некои жени се чувствуваат особено секси во долна облека, но исто така можат да го чувствуваат истото и без нив. Самата помисла на тоа дека во јавност не носите, а никој не знае, е повозбудливо. На партнерот тоа сигурно ќе му се допадне Ако сакате да го изненадите и возбудите момчето, ова е вистинскиот начин. тој веројатно очекува дека во еден момент ќе наиде на нив, па позитивно ќе се изненади кога ќе сфати дека ги немате.