Еден период немав нормални ѓаки.Све ми беше танга.Ѓи имав навикнато и воопшто не ми пречеа.Сега од кога сум пак трудна немам ставено 4месеци некаде и не ставам сега пари да ми даваат,а за понатака незнам ке видиме дали ке се вратам на старата љубов или ке си носам како на баба гајќињата кои се дефинитивно поудобни
Ги носам само кога не треба да се оцртува ништо, обично со некои панталони или залепени сукни/фустани. А така си носам полутанга.
Не носам често.. Ги носам во многу ретки случаеви 2,3 пати имам носено до моиве 18год слабичка сум и не практикувам многу тесна облека за да ми се оцртува нешто па да имам потреба од танга
На лето скоро секоjдневно, почесто излезена и полесна облека фустанче таман стое тангици ама зимно време не баш ,сум си за гакички.
Воопшто не носам гакички,на работа носам танга,дома не носам ништо од долна облека,така ми е поудобно
Ос машки аспект гледано, олеснителна и заводлива околност хаха. Њ сега другите аспекти какп овој твојов не и одат во прилог
Како и секоја друга работа, така и тангата има свои предности и недостатоци, но искрено да ви кажам јас ги носам само кога му спремам некое “изненадување“ на дечко ми, инаку кога носам тесна облека посебно на некои свечености не носам танга туку женски боксерки, кои се многу поудобни и исто така не оцртуваат и го поткреваат задникот too.
Облеков еднаш летото, ептен моорав, бидејќи целосните панталони ми ги отсликуваат обичните гаќи. Втор пат облеков сега за Нова Година, бидејќи фустанот, исто така, се' отсликуваше. Толку.