sara fashion i drugi prodavnici za dolna obleka moraa da ima inaku da se nadovrzam na prasanjeto: tanga ne obozavam ama bidejki decko mi saka i obozava oblekuvam nekogas ama poretko a taka si nosam polutanga
И јас повеќе ја носам заради маж ми. Кога сакам да го изненадам во кревет. Преферирам да носам полутанга отколку обична танга.
Носам често, секогаш кога сум надвор од дома некако поженствено се чувствувам во нив а и навика ми стана. Почнав од 15 години да ги носам. Само додека ми трае циклусот носам или обични или полу танга.
Многу често. Освен по дома но и по дома носам некогаш. Носам од причина што поубаво изгледа задницата и на панталони и на фармерки, за тесен фустан да не зборам...
танга ме потсеќа на гливична инфекција на аналниот отвор од ефтин ластик. полутанга е сасвим друг муабет
Сакам да кажам,немам претстава колку материјал има на тие врвките кај полутанга? На пример покрива ли половина од секоја полутопка на задникот или четврт или уште малце помалку? За танга се знае,само врвка е...