мене па отсекогаш памучните - до папок, ми биле најудобни. Цело време сум опашана, мразам на пример, плитки гаќи и имаицата да ми е надвор од нив Одма пролив ќе ме фати Нежна сум ко кокиче
Имам едни што стално ми се упикуваат у гз и ми се прават како танга. По неудобно чувство во живот сум немал. Ги мразам. Не знам зошто уште ги чувам.
искрено и мене ме нервира гаќите пикнати в газ. Ама то ко ќе си ги пуштам влакната ко шо си се природно Ко ќе сум депилирана до аналниот отвор-нема проблем... ама со влакна... big no-no
Ќерка ми е ко тебе, маж ми исто. Ај тој голем е, ама за нејзе... морам на секое да се потсеќам дека: Не е јас - оти има да ја удам шо е без маица цела година! Татко ми, Бог да го прости, викаше: Дури има Р буква во месецот, се носи поткошула и ѕиври
Епа дека помлади сме затоа . Се шалам, не знам ваљда полесно не' фака склет, мене и во зима ме нервира кога ќе облечам триста работи.
Меѓу 18 и 20 ја поминав та фаза Па ко ќе ми текни, со танга, свилени хулахопки, допичњак и чевли со 12см штикла, на мразот во Битола. Па и простум цела ноќ, а такси немаше и лупав пешки по 40 минути во еден правец. Пари да ми плаќат не би го праела то сега
Ќути.... срамота беше линија од гаќи да ти се видат преку фармерки... хахаххха. А со шпицојте на мразот, башка приказна... обавезно другар машко мораше до тебе, под рака да го држиш, да не се лизниш, па резилот да го јадиш.
Јас сакам да носам танга ама не можам да најдам за мене. Као, ми треба танга што ќе е со висок струк и пределот меѓу нозе што оди да биде доволно широк, а позади танга. До сега само со низок струк минијатурни имам сретнато, а тие не ги бива. Затоа носам стандард стриктно црни гаќи.