ХАХАХА El-diamond Ме насмеа до солзи.Алал да ти е за коментаров :mrgreen: Ништо чудно ако ни се одземе и тоа право Ги обожавам боксерките ама тангите само си ги носам кога сум со дечкоми тој ги обожава.
танга.. за викенди, иначе за нашколо или ваму таму нееее зш не сум баш навикната да носам танга. :roll:
До пред некое време носев само на лето....некогаш.Сега почнав во секое годишно време, но само за викенди, и не секој виканд...некогаш кога е најпотребно...се разбираме
Носам танга претежно на лето....Сметам дека е секси тангата,но сепак не би можела постојано да ја носам.Повеќе си сакам некој боксерици така симпатични или помали гаќички.Многу ги мразам тие гаќите бели пак уште и до под мишки стигнуваат
Танга носам само кога сакам да си поминам топ,со дечко ми најчесто кога си доаѓа од пат,и онака е возбуден па правам возбудата да биде уште поголема кога тој си доѓа јас секогаш имам ново парче долна облека!
не многу често, само кога облеката за вечерно излегување не ми дозволува да се познаваат рабовите на гаќичките
Не знам за понатаму ама сепак мислам дека не би носела танга никогаш,едноставно ми смета и не можам да се навикнам па затоа си носам обични гаќички сега за сега. ...
а јас пак се прашувам како можете да носите танга кога имате добиено????????????????!!!!!!!!!!! добро нели ви смета, како ви стои улошката на таа врвца????? ви се чудам хахахахаххахахаха јас неможам онака да ја трпам тангата не па со улошка
Јас па и не сакам да носам танга,преферирам боксерици Танга носам лето понекогаш, почесто боксерици,поубаво се чувствувам во нив
е вакво нешто пробав, и никад више нема шанси да трпам било секси или не ...во една книга прочитав: како може некој да трпи нешто да му влегува во задник и малку погоре?
Танга немам носено од.... ...не памтам кога последен пат, ама следна прилика ќе облечам на некое фустанче . Пред некој ден видов девојка , носеше црни панталони, седна на столче и оп цела танга надвор, и тоа сред бел ден. Многу невкусно изгледаше. Мислам дека треба малку да се има усул, не ја личеше така у 11.00 сабајле да ги покажува газовите