ИЧ често не носам танга. Имам облечено само еднаш во живот и никогаш од тогаш, така ми е неудобно , паметам кога ја носев на секоја минута ракава ми бегаше одпозади одвратно ми е да видам некоја типка со прозирни пантолони , а одзади и ѕирка танга во спротивна боја од пантолоните .
Носам танга обавезно пред "оној" момент , и за викенди, али зависи кога како. Порано обавезно за викенд носев, не се пропушташе, сега не толку. Имам околу 40 танги, и пола од нив баба ми ми ги има купено. Чипкасти, и најчесто во црна боја, па црвена, лилава....
И не толку често, да не речам кога мора (заради облека) Иако напати ми доаѓа ќеиф и си облекувам почесто
Не носам често танга бидејќи не се чувствувам комотно во нив. Инаку задолжително ги комбинирам со тесни панталони (бели, тенки, пролетни) Имам бели, црни и црвени ги комбинирам во специјални пригоди особено тие црвенките Инаку Lacrimosa изгледа и двете имаме модерни баби, мојата оваа година ми купила бели и ги ставила во пакетче за Нова Година
Нон стоп Едино кога имам, е тогаш се притисњавам да не облечам и си носам обична гаќа. Пред година дена не сакав да слушнам за танга, и ми беа мн непрактични и неудобни, сега ми се секојдневна долна облека. Свесно ги носам и покрај тоа што предизвикувале стерилност, инфекции и незнам ти што.
Еднаш имам облечено и никогаш повеќе,толку ми е неоудобно како што кажа Lux и мене раката постојано ми беше одпозади имам една другарка која 24/7 беше во танга и некој и кажа дека не е убаво постојано да носи и од тогаш само по потреби
порано често носев сега само поради гардеробата или страсната вечер последен пат облеков за новогодишната нок.Имам во сите бои и ми се драги си ги сакам.
Преубави се Да,али јас имам малку поголем задник па не ми се допаѓа како ми стојат(ми го пресекуваат)
Носам ако приредувам некое секси изненадување за дечкото или слично. Инаку доколку знам дека никој нема да ме види во долна облека тој ден не преферирам да носам
носам понекогаш-зависи кога-како ке ме прифатат бубачките( си купив лани на попуст летото од Интимисими едни бели и едни темно зелени, и баш се супер) а имам и едни од матурата црни-чипкани убаво, малечко практично а сепак женствено нешто-танга гакички
Ухх. Обожавам танги. Имам голема колекција и секогаш сум во танга, и лето и зима. Обични гаќи носам само кога ми трае циклусот. Многу се секси тангите а и дечко ми ги обожава