И ако не умрам дома туку кaj што стии пиштат в борба искри кaj што л'штат – блазе, речи на душата има зошто душа да е!
Долга и широка тема за објаснување барем од моја страна ) Одамна не мислам. Решив да се фокусирам на себе и да бидам најдобрата верзија од себе. Излегувам, се социјализирам, не пробувам ништо ) Guess I got bored of it.
Denovive mnogu cesto, kolku e ona ponemirna i pobezobrazna tolku poveke jas mislam na seks, kako i vo momentov dodeka ja ocekuvam da se vrati od rabota.
Па речиси секој ден. Во последно време доста мислам на секс . Дека планираме плодни денови, па да не пропуштиме нешто, се таму ми е мислата.
Ne mislam voopsto na toa. Imam mnogu popametni raboti sto gi pravam vo zivotot, a i ne sum rob na svoite nagoni.. Povazno prasanje tuka e : Zosto nekoj koj go koristi svojot mozok ii logicki razmisluva bi mislel na toa? Najvazno prasanje tuka e: Sto e poentata so prasuvanje na vakvi gluposti?
Своето слободно време го користи на влечење на онесвестени луѓе до отвори на шахти пресоблекување на своите жртви и упаѓање на места каде што ќе ја најде следната цел на својот договор.