Вие додека мислите некои се сексаат, па затоа место да мислите, фрлете се во акција да не остане само на мислење Јас не мислам ич..
Ќути сеа, како ме боли кичмава (пак!) немам време да се сетам Кога ќе ја дооправам ќе мислам, ама кој знае како ќе се разберам тогаш со германците хахаха
Jas masko sum podolgo vreme singl i iskreno se odviknav od sex taka da dnevno 1-2 pomisluvam a ima denovi koga voopsto ne mislam na sex
Jas mn cesto mislam na seks..no najseksi mi e koga sedam vo bus so slusalki na usi i zatvoreni oci..togas mislite,fantaziite,posakuvanjata i erekcijata dolu mi se najobilni
otisol eden covek kaj roditelite na zenamu i samo molcel dedoto kulturen covek , se obiduval na sekoj nacin da go vklopi vo razgovorot i postojano mu velel da kaze nesto covekot ednas mu rekol na dedoto deka koga ke prozbori nesto , go tepaat no dedoto go razubedil deka ovde e so svoi luge i deka nema toa da mu se desi i najposle covekot otvoril usta i rekol eh dedo , ovaa pomladata kerka ti e podobra za sex otkolku zena mi (sestra i) gledaj kako se sredila , kako da si go bara i dedoto go natepal...