Како да ја зголемам желбата за секс ако знае некој . Не ни помислувам на секс, не знам во што е проблемот!?
Периодов ми трае цели 2 години. И ме плаши. Сакав да се консултирам со стручно лице но искрено ми е срам. Страв ми е и дека сопругот ке најде друга. Секогаш кога имаме односи не го правам зошто јас сакам, туку за тој да биде задоволен. А сакам да уживам.
Па всушност не знам дали е само со него. Сум слушала од други дека еве така им е со сопругот ама имат желба да се самозадоболат или да ги возбуди некој друг. Сум пробала на секаков начин ама не можам да се запалам.
А си помислила некогаш на друг? не да отидеш. Туку чисто да помислиш колку да провериш како би реагирала на тоа. ..
Па не сум со друг нормално мажена сум. Ако алудираш на фамтазии со друг сум пробала и така без никаков ефект. Не бев ваква не знам што ми се случува..
Има и природни начини за потикнување на сексуалната желба можеш да прашаш во аптека што има на билна база ако ти е срам да одиш на лекар. Сепак не е ок лично за тебе да не уживаш во тоа што го правиш со сопругот. ..