Секогаш кога ке помине Халеева комета. Тоа е...еднаш...во...мојот живот. Шега на страна,се туширам исклучливо секој ден а, ја мијам косата неисклучливо на 2 дена.
Абе вие многу се бањате! На времето само во недела се бањавме, а сега сакам да подзасмрдувам од време на време па така на 2-3 месеци еднаш. И да се надополонам, дечко ми (вампир стар) ме сака онака ретро подзасмрдена.
Овој период се бањам секој втор ден. Инаку обично туширање, само со вода правам секој ден после вежбање или пред спиење. Во зима, на пример, не се бањам/туширам секој ден, ама барем 2 пати неделно обавезно.
Леле,смешки..од типот се бањам секој ден,шуга да не вадите? или мора некој да се издави по форуми хаха
Што знам ...се бањам ретко еднаш месечно,а туширање летно време 2 пати на ден зимно еднаш,коса секој 3 ден Совет не се бањајте секој ден ќе ви се истенчи кожата,може и проѕирна да ви стане
Летно време се бањам секој ден, некогаш и по двапати дневно, а косата и зима и лето ја мијам на 2 дена. Зимно време се бањам или секој или преку еден ден. Иначе не е убаво да се мие косата секој ден се оштетува :3
love.a7x косата не е убаво да се мие ниту на 2 дена, потоа се чудуите зошто ви е истенчена и се кине. Ниту еден регенератор неможе да ја регенерира како што може самата ајде така да ја наречам маст која ја проиведува телото во делот на косата. Ова е одличен период каде што нема толку голема потреба за туширање а особено не за миење на косата. Ако ништо повеќе барем обидетесе на 4-5 дена да го правите тоа, и ќе го видите ефектот. Не биле глупи лугето порано што си се бањале самово недела
Се туширам секоја вечер, освен сабота (правам пауза) Косата ја мијам секој 3 ден, а официјално бањање во недела, ја полнам кадата и уживам..
Во лето секоја ден а сега вака и ме мрзи да се бањам секоја ден.Глава мијам на 3 дена а официјално бањање со наполнета када (ко што пишале погоре) или пак цел болјер да се потроши-во недела
На 2 дена, и тело и коса. Мене повеќе од 2 дена косата не ми издржува, трет ден веќе е мрсна и не можам така да одам.
Kosata ic ne mi se mrsi i nekogas koga mi e fenirana 3dena pustena ja nosam i posle eden den vo repce. A za tusiranje, sekoj den se tusiram. Porano na 2 dena, no sega deka sum bremena, nekako poubavo mi e sekoj den da se istusiram.
sekoja den navecer pred spiejne ja polnam kadata i uzivam po 1 sat ..samo koga imam dobijano togas se tusiram a kosata ja mijam preku 1 den