Јас ова време се бањам на 2-3 дена, детално и целосно бањање, она со гел за туширање, стругање на пети, интимен сапун, маска и регенератор на коса стрикно само два пати неделно, пошто имам сува коса, и 2риот и 3тиот ден од миењето ми е најубава, т.е најубави кадрици тогаш имам, 1виот ден ми е наелектризирана и непослушна. А туширање, одмивање, речиси секој ден, освен ептен ако не ме мрзе па да прескокнам - ама тоа се случува многу ретко 10 пати годишно да речеме, секој ден мислам на брз туш, без препарати, без хемикалии, само млаз вода. Сакам да не ја оптеварувам кожата секојдневно со тие геловите за тело, со лосионите за тело, со шампони, искрено, органското, природното, она најдоброто демек без хемикалии е прескапо за нонстоп да си го дозволуваш, па затоа 2/3 пати неделно се 'рибам' салам А од Рексона и парфем не се откажувам ниту еден ден!
во зима секој втор, трет ден, а лето обавезно секој ден. жал ми е само за косава што пуздер ја направив, па сега демек ја средувам али тешко..
Туширање секој ден, а косата гледам барем на секој втор ден пошо ептен брзо ми се мрси, а во лето се случува и секој ден. Иначе за викенд обавезно секој ден туш коса како што не личи средени
Се туширам секој ден, во лето дури и по два пати А, косата два пати неделно, немам потреба за повеќе..
Зависно од топла вода како имаме, најчесто еднаш а некогаш и по два пати месечно (само ако ти е роденден ) Шега на страна, секој втор или трет ден
Se tusiram sekoja den pa i kosava ja mijam bidejki e leto i grdo mi e,tutokompleto na 2dena msm banjanje i se sto spaga vo nego,i vo zimo isto samo kosata ja mijam 2-3pati nedelno
секој втор ден, а косата поретко И косава почнав на два дена да ја мијам, и приметив више вториот ден ми е мрсна некако. Па пак поретко почнав да ја мијам