Па добро тоа можеби во тинејџерските денови,кога се криеш и плашиш некој, да не те види покасно се си доаѓа на свое место. Чак што више кога се плашиш некој да не наиде итн се доживува побрз и појак оргазам.
никогаш не сум се самозадовулувала и не се самозадоволувам, не знам некако ми е глупо тоа да го правам, а може и зашто имам редовен секс па немам потреба од тоа.
Баш ми се допадна видеото со перниците Ај дечки кажете некој начин на самозадоволување нешто изменето ми се здосади веѓе само со прсти нешто да не ми биде монотоно..
Многу често некогаш се случува и по неколку пати на ден но кога сум со ханито мое, и ќе имаме неколку партии секс после тоа не ми текнува на тоа со денови
Највеќе кога сум напната, ме опушта... и после менструација. 2,3 пати неделно би можело да се каже.. А се дешава и со недели да не го правам тоа.
А коа се "загревате" со порничи ве палат повеќе клипчиња кадешто се самозадоволуваат женски или класични порничи?
некогаш многу често , а некогаш ич не ми текнува на тоа..зависи од тоа како сум расположена..а на порничи ме пали кога и ја лиже и кога навлегува во неа па кога ја е*е...све бе
искрено кога сум расположена.но периодот ми е таков.премногу обврски па не можам глава да дигнам а камо да се самозадоволувам.блазе си на вас девојки.уживајте