порано почесто може секој втор ден ,ама сега некако многу претко и јас незнам од кога се немам само задоволено како може при самозадоволување да не доживееш оргазам неможам да те разберам значи ти не си го познаваш доволно своето сопствено тело за да доживееш оргазам .Гледај поработи малце на точките што те палат
Незнам дали нешто со мене не е во ред, ама јас незнам што е тоа самозадоволување. Некако ми е смотано да правам нешто таму доле.. можеби тоа е така затоашто се му препуштам на дечко ми..
Абе знаш онака чуствувам нешто ама недоволно! а за вибратор немам услови да си го купам. не зборувам за финансиски туку општо дома да ми го најде некој а мајка ми си има обичај да чепка по ќошињааа така сега со прстиии и ништо другоо! Иначе имам слушнато оти може да се прави наместо со вибратор со некој дезодоранс мислам со капачето ставено на дезодорансот, Има пробано некој од васс? (малце бизарно звучи алии XP)
ostaj sto e normalna rabota tuku i zdravo e...vidov na sajtot doktori.mk jas sekogas koga masturbiram dozivuvam orgazam huhuhu
Се самозадоволувам секогаш кога ќе имам желба за секс, а дечко ми не ми е во близина. Или пак кога сум под стрес, го правам тоа да се опуштам и поубаво се чувствувам. Но не е многу често. Еднаш до два пати неделно.