Изгледа јас сум изрод, јас не се самозадоволувам никогаш немам ништо против ама ете. Ама затоа сакам да си видам од време навреме по некој порнич упссс .
Секој ден речиси. Знае некој без “влакна на јазикот“ да опише некој начин на самозадоволување. Јас еден знам - кога го стимулираш клиторисот, некако надворешно иде Со пикање на прсти некако не ми е баш нај нај, грозничко ми е малку.. Некој предлог ?
Прашање кое е малку надвор од темата... Дали е нормално тоа шо за време на секс ако не си помогнам самата не можам да свршам?
Преку скајп или фб..Dafuq men..srsly? да не сакаш сега некоја да ти се соблече од форумов?? да ти е.... дегенот !
Мене ми се обраќаш? Ако да.. Се извинувам ако претерав, но сепак само сакав да доснаам какви начини постојат на самозадоволување. Реков дека знам еден - со клиторисот. Не знам што е чудно ако некоја го каже начинот на самозадоволување. Никој не рекол да се снимаш! Не знам зошто така напнато одговараш.
Не бе таман работа..И да ти се обратев тебе..Немаше толку да вреѓам ... дека мислам дека не сум кретен..и ги хејтам оние што ги вреѓаат девојчињата итн..
Женски читам на форумот, и гледам дека некои девојки се задоволуваат многу често. дури па и секој ден.И јас како некои се задоволував од време на време но не премногу често. Дали на некој му е се има случено да има постојано чуство како за самозадоволување, Мене ова чувство ми се појави пред скоро една година, и тоа сонував дека сум имала однос . Во ппчетокот ми беше премногу тешко, можеби повеќе од месец го имав чувството не можев да се сконцентрирам, буквално неможев да дишам и да спијам, прекинав со самозадоволувањето скроз, и така се навиканав полека полека. Одвреме навреме повторно ми се навраќаше но можев да се сконцентрирам и воздржам па ке ми поминеше. Сега повторно ми е така, ми се чини ако ги стегнам нозете, ми иди како да свршам во секој момент. и така ми е нон стот, но наместо убаво чувство мене ме гуши. Од што може да ми се случува тоа знае некој ?
се самозадоволувам ако подолг временски период немам секс(али у последно време не ми треба ова). и го сметам тоа за нормално, подобро ке се запознаеш самиот себе.
нема што да се загрижуваш..тоа е сосема нормално..некогаш го правиш повеќе некогаш помалку..секој е зависен од такво нешто..само што се срами да признае..посебно кај вас девојките..така да фурај..и уживај..битно е тебе да ти е убаво