Кога сум на распуст и одмор,се обидувам да избгнувам да јадам по пицерии. Aма кога е одиме на школо и кога одам на проби,немам време да појдам да јадам дома,и најчесто јадам по пицерии и сендивчари.
Ретко скоро никогаш а кога јадам надвор секогаш јадам тост со салата (на сите што ке им казжам се чудат ама навистина е преубав)
Барем еднаш неделно. Не излегувам во дискотеки, никогаш не сум ни излегувала, освен во Маракана, па затоа што кафичите ми се досадни и монотони, најчесто излегувам по ресторанчиња и барови каде има храна.
Кога сум 1 смена на школо, обавезно доручекот ми е од некоја пицерија, сендвичара, исто кога сум 2 смена ручекот пак ми е од таму. Кога немаме дома ручек, а тоа е 1-2 пати во годината, порачуваме кебапи и толку
На работа насабалје морам да доручкувам до 10 часот некое пециво, баничка или ѓеврече. Но, кога си одам дома после 16,30 часот накај 17 часот ручам домче. Што значи само насабалје јадам надвор бидејќи такви се околностите.
Ako sum izlezena,i epten mi se prijade-jadam nekoj sendvic ili belo pecivo.Inaku poveke pretpocitam domasna gotvena hrana.