Мене пак не ме касаат комарци.Ептен ретко А сестра ми ја дотепуваат.По какви личности одат комарците?Сакам да кажам зошто сестра ми што спие до мене ја касаат комарци и тоа премногу а мене не?Сум слушнала по личности кои често ставаат парфеми или слаба крвна слика
Јас обично немам проблем со комарците не ме јадат ,изгледа имам неубава крв Ама лани на одмор во Грција имаше некој нови мутирани комарци решето ме напраија пликови цела бев па трчав во 2 ноќта купував аутан и раат 10дена после си бев
Синојка додека си седев на компијутер,се почустував како да сум во Кочани кај споменикот ( не дека на дргуо место не касаат ) . Инаку после Кочани,прв пат синојка ме грабнаа да ме касаат,и лом сум
Оваа година е раат.Во Скопје гледам ги нема,а кај мене и ширум си отварам прозор и досега нема влезено ниту еден комарец.Инаку поодвратно нешто нема
Ни Аутан ни пак раид ми помага ме испокасаа...жива ме изедоа ств не мие јасно што се случува џабе прскаа пак си ги има
Некако оваа година има највеќе комарци или па мене така ми се чини важно аутан не помага а ми прекисна од тие комарци ме изедоа
Ова лето, не ме дружат. Ниту еднаш, не е фер. Сестра ми преку комарник, ја касаат. А јас да влезам во соба со комарци, нема. Ниту прошлото лето не ме дужеа. Срам да им е. Сакам да се почешам, ми фали тој филинг.
Јас дома немам комарци ова лето,а и никогаш не сум имала...И оваа година некако мислам дека нема ни надвор(или пак така јас мислам )Ама минатото лето во парк навечер бев цела испокасана и затоа оваа година не идам таму...Бидејќи мрзам кога ќе ме касне комарец и ме чеша
Баш вчера ги видов авионите - цела ескадрила - испрскаа од горе низ Скопје. http://www.plusinfo.mk/vest/51966/Vikendov-kje-se-prska-protiv-komarci
Кој што прави ноќе, јас војни водам. Со комарци Цело лето не видов, септември годинава ќе да им е погоден. не знам од кај излегуваат, секој ден тепам по неколку. Малиов ми спие покриен со мрежа, мажот ми нема гајле, јас страдам. Секоја ноќ лицево ми е деформирано од чешање, среќа, се губи преку ден. Ставав од сите можни средства против комарци на Раид, користам Аутан, а бе џабе, ништо не ги спречува, ниту убива. Уште ми остана она апаратчето на Chicco No Zanza (или како и да беше), ама да прашам дали е ефикасно, да не го купувам за џабе.