Дали откако ќе се напрскаш останува кожата како леплива? Аутанот така ми правеше и не го користам од тие причини.
I jas koristam Autan tropical,za efikasnost,nema sto da se pozalam-stvarno si ja vrsi rabotata.Ama...ima grozen gorcliv vkus (slucajno se liznav za rakata), baska se lepi,kako ispoten da si :/
Од толку што ги мразам кога одам на одмор 2 шишенца спреј си носам да не има комарци за секој случај.
Во тегла исечете кругови лимон и лимета, залијте ги со вода и одозгора ставете од оние мали свеќички запалете ја и нека стои до прозорот или вратата нема да влегуваат
Сезоната им почна. Ако нема дезинсекција од воздух, барем јас го „обрав бостанот„. Веќе сум искасана. Незнам што мисли градоначалникот и советот на општината во која живеам!?
Предлог за апарат кој се става во штекер за против комарци и други инсекти, Колку се ефикасни и која цена се?
Ауу значи лом сум се нема раат од ова комарциве...видов погоре некој имаше постирано слика за во штекер ама не ми ја отвара сликата...Помогнете
Им почна сезоната. Некој убаво ме искасапил на ногата не можам да прекинам да се чешам. Raid има што се става во штекер иначе @agnes
Препорачајте нешто против комарци, на скроз природна база. Имало алки во аптека. Дали некој има искуство со ова?
Значи не ме касаа на почеток пвие денови решето ме напраја... и крилен крем не помогна што ми го препорачаа као најефикасно... ни аутан... чаре??
Овие тетовскиве комарци не зујат . На мјут се изгледа . Ама затоа еден те решета за 10 . И јас и мм и бебињата сме лом .
Јас имам алка и за спиење ја ставив на нога дека навечер многу ме касаат,абе џабе сабајлето сигурно 10 пати бев искасана а бебето и мм до мене нив ниеднаш летово не ги има каснато.