Иам проблем со играње, кога ќе се внесам во игра неможам да се одлепам од монитор. Периодов ретко играм поради факлутетски обврски ама имам денови, обично викенд се случува, да се залепам пред компјутер и 24 саати да посветам на некоја игра, со пауза само за физиолошки потреби. Често играм mmorpg, fps не ми одат многу, но можам да се снајдам во мешавини од fps и rpg, како што е Bioshock. Обожавам игри со добра приказна, што ќе ме поврзе за карактерите и што ќе ме натера да размислувам. Моментално сум малку опседната со Minecraft survival. Последните игри кои ме имаат тотално маѓепсано се Bioshock, Bioshock II и Bioshock Infinite (подобра приказна немам сретнато ни во филм). За сите љубители на добар гејмплеј топло препорачувам, нема воопшто да се разочарате. Нај моментот од сите три игри :
Е таман ме потсети темава да си изиграм една игра Онаа Wacky Races мора да ја знаете Иначе ретко играм игри на компјутер... ама кога играм, играм цел ден
Луѓе може Pou да се симне од интернет за на комјутер??? И од која страна!? јас најдов неколку ама страв ми е да немаат вируси.. Кажете ми.
Ама не успеав преку Замунда,јас пишав во пребарувачот ГТА и ми испаднаа многу работи,па гледав да е игра а не видео некое ама откако го слимнав торентот во уТорент и кога го отворив не беше игра туку некои податоци ли што знам што.Повеќе пати сум пробала преку Замунда и не ми успева,само еднаш успеа ама на бугарски беше цела игра и се откажав.Помош?
https://thepiratebay.se/search/gta/0/99/400 прочитај кометари доле пред да симнеш и гледај со повеќе seeds да е