Компјутерски игри

Дискусија во 'Слободно време' започната од Puma445, 25 јуни 2011.

1. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.733
    Допаѓања:
    6.722
    Луѓе, не ми се смејте сега, ама сакам да си ја симнам Barbie Detective: The Mystery of the Carnival Caper, и пишав на Piratebay не ми ја наоѓа, на гугл исто не можам да најдам торенти... Ептен ја играв како малечка, и сега некоја носталгија ме фати, сакам да си се потсетам.

Исто, ако знаете, може некое линкче од Gta Vice City и Need for Speed од постарите верзии некоја. :)

На Ketchup му/ѝ се допаѓа ова.
  2. ELIDavor

ELIDavor Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2017
    Пораки:
    560
    Допаѓања:
    1.788
    kompjuterski igri !!!! od koga znam za samiot sebe prviot drugar mi e kompjuterot koga sme kaj ovaa tema.
    Na 4 godini moite mi kupija nintendo i koga ce stanev od spiejne baba mi, me ranese i posle sednuvav na krevet nizev petlici otkako ce zavrsev so toa sednuvav dolu na zemja pred masa i pocnuvav da igram na nintendo super mario, i taka so dzojstikot vo raka sum zaspival.
    posle na 6 godini mojata tetka na tatko mi sestra si kupija kompjuter i jas bidejki odev kaj niv mnogu pati, odma sednuvav pred kompjuter ja igrav igrata gecko. vo taa igra glaven junak bese edno gusterce koe mnogu zboruvase kazuvase smesni raboti peese, i tamu sum zaspival na tastatura, sum znael da pominuvam i po cela den pred kompjuter i toa mi stanuvase navika i dnevna okupacija, moite doma sekoja den odrucek me teraa da odam nadvor da si igram so moite drugari no jas gledav povejke vreme da pominuvam pred kompjuter ili nintendo. A ne deka ne sum se druzel i ne sum igral nadvor ama ete toa mi bilo pasija ljubov strast voshit nesto na koe sum se raduval od se srce. Ponatamu se rodi brat mi koj koga napolni 4 godini mi gi krsese dzojsticite gi kinese zicite i na krajot mi go skrsi nintendoto. toj ednostavno bese temperament od kako proode,moite mi kupija uste edno nintendo toj pak mi go skrsi. I se taka dodeka ne pocnav da odam po kompjuternici kade igravme mrezni igri kako CS, WOW, A OF E, RED A LERD CHICKEN STAR CRAFT DIABLO CALL OF DYTU i mnogu drugi ponatamu mi kupija kompjuter i ljubovta se preseli doma so komsijata pocnavme da igrame CONQUER, otkako izleze pa se do den denes seuste ja igram istata igra a sega pred 2 meseci rabotam kako administrator vo firma i seuste sum pred kompjuter doma na rabota i vo slobodno vreme sedam gledam i sledam najnovi igri na youtube igram na mobilen sledam na fb sto ima na crnobelo kafepauza i od pred nekoja den na forum na femina.
    Sakam da kazam deka celiot moj zivot sum gejmer i gi obozavam igrite i vurtuelniot svet

:inlove::inlove::inlove::inlove:

3. Slither.io

Slither.io Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2017
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Се работи за онлајн игра со играчи од целиот свет, навидум делува едноставна, но не е ни малку.
    Потребни се доста брзи рефлекси доколку сакате да преживеете и да постигнете што поголема маса (должина).
    Но пред се' треба да се има добра тактика, оваа игра е тактичка, треба да го проценувате секој потег, да забрзувате кога е потребно и сл.
    Исто така интересен факт во играва е тоа што постојат многу кланови.
    На почеток не е лесно да се приклучите кон некој клан, потребно е подолго време да играте на еден ист сервер за да играчите ве запознаат (секако користејќи исти ник и скин), но потоа кога ќе се приклучите во нечиј клан (тим) играта станува многу поинтересна, заедно ги ловите непријателите, си делите храна, си помагате.

Еве едно видео како изгледа тимската игра:

Па, има ли некој/а од форумов што игра Slither.io?
    Ако играте, придружете ми се на серверот 5.9.19.112:444 има само еден играч од Македонија на тој сервер, па да бидеме во што поголем број, секако пожелно е да одберете уникатен ник поврзан со Македонија.
    Инаку за да можете да се приклучите кон одреден сервер, потребно е да инсталирате екстензија на хром, со екстензијата исто така ќе можете да ја зумирате и одзумирате мапата, да менувате скинови, позадини и сл.
    Јас лично го користам македонскиот скин, црвено - жолта боја.
    Еве линк се' што треба да направите е add to chrome, и забавата може да почне.

4. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.575
    Допаѓања:
    5.909
    Neighbours from hell
    Каде можам онлајн да ја играм на компјутер?

Или на мобилен?

а има некој симнато?
    или Симс?

5. nikolija2

nikolija2 Активен член

Се зачлени на:
    23 септември 2017
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    141
    Игра некој Minecraft?

6. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.098
    Допаѓања:
    174.218
    Ја слегов South Park Fractured But Whole, од два линка веќе и играта ја инсталирам, краковам и се како што е ред, но кога иди време да ја играм ми дава само известување за лица со епилепсија дали е пожелно или не да се игра, некогаш пиши дека е од Убисофт, и ми излегува слика ''Enter to Play'' и после тоа, само звук слушам и се е црно, без слика. Не продолжува понатаму. До линковите е, до компјутерот ми е ... ?
    Исто денес имав и проблем со Darksiders, едноставно ми крешнуваше играта. о,О

7. spacegirl92

spacegirl92 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2016
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    2.984
    Како можам да ја симнам играта GTA Vice City 5? Порано без проблем ја инсталирав од нет ама сега не сака :/

8. Mamli

Mamli Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2017
    Пораки:
    1.501
    Допаѓања:
    4.241
    Вирус? Сигурно било некој фејк линк.

9. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.098
    Допаѓања:
    174.218
    За Саут Парк можно е, ама со два линка пробав, утре ќе слезам др или ќе почекам дечко ми да ми прати, а Дарксајдерс ја имав претходно играно, сега едноставно неќеше.... Па ми беше досадно и имав инсталација за Симс 3 и Симс 4 кои ги имав претходно ставано, и ми велеше дека ќе се инсталира за 20 дена. О.о

10. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.250
    Допаѓања:
    39.631
    Дота anyone ???? 8) :muscle:

11. RAF Camora

RAF Camora Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2018
    Пораки:
    1.576
    Допаѓања:
    10.984
  12. lovestoneddd

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.250
    Допаѓања:
    39.631
    Здраво деќки. Каде во Скопје можат да се купат игри ?

13. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.427
    Имам гледано по продавниците за компјутерска опрема и бела техника. Анхоч, Техномаркет...
    А зошто не си ги симнеш? :lol:

На lovestoneddd и Srckata28 им се допаѓа ова.
  14. lovestoneddd

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.250
    Допаѓања:
    39.631
    За подарок ми се уствари затоа не сум за опција симнување.. А и интернетот ми е спор којзнае колку време ќе треба. За симс 4 прашувам конкретно и Стронгхолд 3ка :/
    У амц прашував немаат

На Ketchup му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.427
    Да знаев како се ставаат игри на CD, јас ќе ти ја ставев Симс со последен апдејт. :lol:
    Некој што се занимава со ова да ти заврши работа најубаво...

На lovestoneddd му/ѝ се допаѓа ова.
  16. blackpanter

blackpanter Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2015
    Пораки:
    1.097
    Допаѓања:
    6.158
    Провери на зелено пазарче кај што продаваат цедиња со филмови, серии. Сигурно имаат по некоја игра. За на бит пазар не сум сигурна колку држат игри, ама може и да најдеш нешто.

17. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    Зависи колкав ти е буџетот, во сити мол, горе карши синеплекс има, ама скапи се.

18. Lima24

Lima24 Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2014
    Пораки:
    1.283
    Допаѓања:
    3.088
    Ја игра некој ГТА сан андреас?

На ELIDavor му/ѝ се допаѓа ова.
  19. ELIDavor

ELIDavor Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2017
    Пораки:
    560
    Допаѓања:
    1.788
    Јас ја играм ама кога ќе можам тогаш

20. Lima24

Lima24 Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2014
    Пораки:
    1.283
    Допаѓања:
    3.088
    Го имаш отворено последниот град со мисии?