Компјутерски проблеми Ај ве замолувам некој/а ако знае некоја програма за чистење на лице, шминка, промена на боја на коса, очи итн. по можност линк од каде да сметнам и помош околу тоа како се работи со програмата
Компјутерски проблеми Пробај со Photoshop. А за нешто повеќе околу тоа како се работи со оваа програма, можеш да побараш туторијали на интернет.
Компјутерски проблеми Јас имам проблем со мснто, до вчера се беше нормално и сабајлево пробав да влезам и ми покажува error code : 8100030d Помош некаква ?
Компјутерски проблеми Феминки имам прашање за вас кога се разменуваат линкови во директориумите покрај линкот на страната се бара и реципрочен линк, но јас не знам да го напишам ке ми објасните ли кој е тој линк?
Компјутерски проблеми Ова и баш не е некој голем проблем ама неможев да го направам. Нели долу во ќошот има две компјутерчиња за интернет, ама јас сакам да направам да има уште две да можем на друг да се приклучам. Како да ги направам?
Компјутерски проблеми неможеш.....има само 2, а ако сакаш да се поврзеш на друг, ќе треба да го знаеш името на мрежата и пасворд дали има
Компјутерски проблеми Девојки ај ако некоја знае нека ми прати линк од каде да си го симнам office-от бесплатно и да биде целосен, а не trial верзија од 30-60 дена. На замунда го нема..... ај хелп ве молам, ми треба навистина
Компјутерски проблеми Потешко дека ќе најдеш да го спуштиш од нет, или се tiral верзија или имаат куп вируси. Најубаво прашај некој дан не ги има на ЦД да ти ги даде
Компјутерски проблеми Јас имам проблем незнам точно со што. Ако ми е уклучен компјутерот цел ден одеднаш почнува тастатурава ми се зема на рогови, сами ми се менуваат големи и мали букви без разлика дали е уклучен Caps Lock-ot и ми се мешаат буквите и плус неможам да пишам на мсн, скајп или на фб место со ентер да се прати ми останува празен ред само незнам тастатурава дали е катастрофа или што е
Компјутерски проблеми Истиот проблем го имав и јас, значи информацијата од тастатурата стасува побавно и без некој редослед, така да кога куцав тоа го правев буква по буква за да биде добро. Кога го форматирав компјутерот само од себе се среди и тоа.
Компјутерски проблеми Фала. Значи до вируси е. Таман го форматирав почна да ми се дешава ова, сеа треба пак ауу.... Фала уште еднаш
Компјутерски проблеми Јас би ти предложила да си симнеш од некаде Portable Office 2007 мислам дека ке ти заврши мнн мнн раб и секако нема да те масираат она не може да се користи нема клуч или како и да е... и во последно време ако имаш LIVE ID мозхесх на самиот маил да користиш онлине !!! хихихи
Компјутерски проблеми може некој да ми помогне околу замунда кога сакам да симнам филм не ми покажува дека се симнува филмот се симнува но едно како иконка зелена (иста со тој торнет штое инсталиран) и донеа името на филмот (ама објснив ) вака baby's day out под него tornet file што е проблемот ке може некој да ми помогне што треба да направам поздрав
Компјутерски проблеми Од замунда се симнува само торентот од филмот ( таа зелена икона) . А послем кликаш на таа икона и треба да ти се отвори торентот. Која торент програма ја користиш ?
Компјутерски проблеми многу несе разбирам од овие работи ама кога го отвараш торнетот(или како и да се вика) пише u torrent 2.2.1 beta ( се надевам ме свати) е сега прашањето ми бесе пред некој месец симнував филм и се беше ок си показува дека се симнува филмот уште колку има,а сега се симнува само иконка зелена до неа името на филмот и под неа пише torrent file 15kb
Компјутерски проблеми Оди на иконата што ја спушти кликни ќе ти се отвори торентот и ќе почни да се се спушта. А ако не почни значи не е во ред тој торент од филмот, и побарај си нов торент
Компјутерски проблеми кликнав на иконата ми се отвори прозорче каде да сочувам и под него има прозорчиња за штиклирање skip hash check,start torrent,add to top of queue
Компјутерски проблеми Аааах, пак јас. Сега на моменти ми забегува компјутеров, почнува да ми ги пишува буквите големи а кога ќе стиснам caps lock ги пишува мали па една голема па мала итн. Исто почнува да ми ги пишува зборовите наопаку и кога стискам ентер ми го носи курсорот во наредниот ред наместо на пр. да ја прати пораката на мсн, а кога ќе стиснам некаде со маусот го селектира половина екран. Чаре???