Call us overprotective... ...but we need to make sure you can receive a security code if you ever lose access to this account. Learn more. Where should we send your code? Text 7 755 3654 Call 7 755 3654 Не можам да се уклучам на емаил на Outlook, ми го бара ова..,што треба да притиснам?Еднаш ми беше хакнат меилот па сега ми е страв.Хелп.
Па ти бара да го внесеш мобилен број заради безбедност. Доколку несакаш одбери ја третатат опција дека несакаш да внесеш број и ќе можеш да внесеш алтернативна имеил адреса. Не е ништо страшно да го внесеш и телефонскиот број, многу полесно ќе можеш да се конектираш во случај да ја заборавиш лозинката. Значи претпоставувам ме разбра, или внеси го телефонскиот број или одбери ја третата опција и внеси резервна имеил адреса и ке си влезеш на меилот.
Итно ми треба помош. Пред некој ден купив гениус камера 900 денара скоро а во нејзе цеде немаше и сега пробувам да ја инсталирам нејке нервоза ме фајка ако некој знае како и шо нека каже а да викам човек да ми ја инсталира тоа го ставам последно решение на листата.
Вчера купив лаптоп, и денес прв пат отворам на Јутуб и кога ќе вклучам песна одма ми пишува дека завршила. Пробав од средина на песната да вклучам исто пак.. што е проблемот ?
Како да ги избршам некои имиња, е-маил адреси во местото каде треба да се внесат ? Пробав со делит и историја избришав, ама тие остануваат. Лаптопов многумина ми го користат и честопати има премногу адреси.
Да не имате искуство со сервисот на Амц? Оставив лаптоп кој имаше проблем со батеријата. Се исклучуваше без предупредување и ми покажа известување дека треба да се замени. И ми го задржаа да се носи на сервис. До 30 дена можел да остани. Не е тоа многу за батеријата само
Курсорот односно стрелката од маусот стави ја на имеил адресата што сакаш да ја избришеш, не кликај само допри ја. Откако адресата или името кое сакаш да го избришеш ќе стане сино, на тастатурата притисни ctrl и delete истата постапка повтори ја за сите имеи адреси и имиња што сакаш да ги избришеш.
Ќе може ли некој да ми каже како да ставам презентација на це-де? Чекор по чекор. Итно ми е ако може побрзо.
Епа не можеш да снимаш на обично cd. Можеш да снимаш само на rewritаble cd (пиши-бриши). Немаш ли опција на usb?
Не мора да е rewritable CD, треба да е recordable. Rewritable значи дека можеш повеќепати да снимаш на него, a recordable значи дека откако ќе го наснимаш со податоци (или што и да е), нема веќе преправање. Значи земи си едно recordable CD, и најубаво ќе поминеш, и најдостапни се, и најевтини. А, за чекор по чекор, нема ништо поубаво од видео-водич.