Абе хахахаха имам виндовс 8 значи, се е комплетно инсталирано. Имам декстоп како виндовс 7 така личи. Меѓутоа кога одам во старт мени имам друг виндовс. И има апликации едно чудо.И гледав некои видеа ама просто да се снајдам и да научам за 8 мин нема шанси.
sakas da go iskomplicirame malku ama fajlot da ti e pomal ? desen klik i stisni na Add to archive ke ti iskoci ovoj prozorec odi na compression method izberi best stisni Ok taka na kraj fajlot ke bide pomal
ako prais avtomatski update na nelegalen/krakuvan windows ke si naprais zdodeven problem zaradi genuine windows check ...taka da bolje ne
toa e dr prica west side - east side bolje staj antivirus i pazi so otvaras nego da prais update(ako ti e krakovan windowsot) inace najparanoicen antivirus koj go imam sretnato e Norton 2015 (mislam deka uste nema krak izdadeno za nego) bukvalno ti smeta da otvoris aplikacija so neznae za sto e napraena duri i ako ne e virus
А што значи Your windows license will expire soon? Ова ми се појавува уште пред месец дена,денес му е рокот 20 декември...
Генуине мајкрософт софтвер не е добар ..Сум работел кај 2,3 Сервисери..Сите ми викаат дека ако ставиш нема шанси да го ваѓаш.Освен со ФОРМАТ ! па така да не би препорачал..Затоа најдобро со License Key
Не се согласувам затоа што го работам ова 10 години и не сум имал еден единствен проблем со активатори, особено removeWAT и 7loader, независно од тоа која верзија на Win сум ја имал. Јас само предложив начин, ако и’ заврши работа, одлично.
sho ke ti e da go brises windowsot ako raboti ako ti e za fajlovi gubenje sea imas po 15gb bespari paketi na fajl hostovi (mislam box.com davase 50gb...ne sum siguren) ja zakaciv adware so bitdefender 2015 taka da ne mu veruvam...nortonot mi istece (i onaka mi brisese fajlovi od visual basic so ne gi znae) sea imam kasperski so trial reseter dobar e i toj
Брате..Искусни сервисери тоа го кажуваат.Кои имаат завршено факултет.. Подобро е преку License Key..ili 7load..
Картман..Ја ако ставам виндовс..Ставам оригинал.. имам оригинал виндовс+оригинал БитДефендер2015... мене ми е за Reachel