Мислам дека не се разбираме... Ова Person 1/2 јас сакам да го снема. До вчера воопшто немаше вакво на пребарувачот, сакам да си го вратам на тоа како што си беше. Дали е Person 1/ 2 мене не ми менува ништо, затоа што јас сакам целосно да го тргнам...
вака имам еден проблем и незнам каде да се обратам па решив тука. се зачленив на една страна и се логираф преку facebook и сеа незнам дали се наплака, а наидов на ова STANDARD FEATURES FREE Unlimited Apps & Features Addictive Engagement Personalized Channel Page Embed Code for Web Pages Publish to Facebook App и под ова фрее дава sign up а до него го дава и ова PREMIUM PACKAGE $10per month All Features + Embed Code + Stats & Analytics + Ad-Free па ако може да ми помогнете околу прашањето: дали треба да платам нешто или не и доколку треба како да го избришам акаунтот а на прашањето дали е бесплатно ми го даде ова QuizRevolution вклучува бесплатни тестови и истражување употреба, борци преку каналот страна на корисникот. Ако сте заинтересирани за вградување на квизот на вашиот личен веб-сајт, ние нудиме ниска цена премија решение. Овие почеток во Вградување само (со реклами) на скалабилни ад-бесплатно премија за никаде распоредување, прилагодени завршетоци и податоци анализатор. Погледнете го нашиот цени страница за повеќе информации. Ве молам итно е
Вчера ми го донесоа компјутерот, беше на форматирање и нормално се е избришано и освен Internet Explorer друг пребарувач нема пробав да инсталирам Опера или Гугл хром ама не бива ги симнува се ама не сака да ги инсталира. Помош?
emi zs ne gi instalra mor cupce koga ke pises Код: how to install google chrome u google ova go dava kako rezultat (stisni go spojlerot dolu) Спојлер: [SIZE=4][B]Install Google Chrome on your computer[/B][/SIZE] To install Chrome for your user account, follow these steps below. You may see the option to install the browser for all the user accounts on your computer in the process. If you don't see the option, you can learn how to install Chrome for multiple user accounts. Download the installer file If prompted, click "Run" or "Save". If you have saved the installer, double-click the installer file to start the installation process. Your home page settings and browser history will automatically be imported from your default browser. Windows 7/Vista/XP A Chrome window opens once everything is set up. The first time Chrome opens, you'll see a message letting you know that you can search with Google directly from the address bar (also known as the omnibox). If you'd like to change your default search engine, click Change. Windows 8 A welcome dialog appears, click Next to select your default browser. If you select Google Chrome, it'll launch as a Windows 8 app from the Start Screen. Having trouble installing or opening Chrome? See troubleshooting information probaj pa ako nejke pak da se instalra pisi poeke info,kade kocis,kakva error poraka ti dava
Нема само Word,тоа ти е цел пакет на Мајкрософт,еве ти линк и следи ги упатствата http://kickass.so/microsoft-office-2007-with-key-thadogg-t8746441.html
А само шо ќе те прашав кога последен пат си го форматирала компјутерот... Ова делува на проблем кога апла нешто не чини и/или фали од системски фајлови или самата инсталација е сумљива. Ако со ова не можеш да работиш, најискрено, јас уште една нова инсталација на Win би удрил.
Му ѕвонам на типот што го форматраше не се јавува, му дадов 600 ден. за да ми го дорасипе скроз ништо, ќе чекам да се смилува и дојде, до тогаш ќе си терам вака фемина од копјутер, фб од мобилен
Не сака.. се нервирам... момци да не ве мачам и вас и себе, ќе го чекам типот ако не дојде до утре ќе му го оденсам компјутеров и ќе му го треснам од глава