Еротските обкави на фб се посебен вирус кој краде податоци од фб профилот и нема врска со тоа дали имаш вируси на компјутерот или не. Како да ја избришеш? Има опција пријави, ја пријавуваш и од фб ја бришат. Тоа пријави треба да го правите и кога ќе забележите такво нешто кај пријателите.
Мене ме ми е јасно точно што прашуваш. Дали откако си ги отворила сликите, повторно некој може да види дека се отворени на лаптопот ?
Компјутерот го преинсталирав и сега не можам да се приклучам на нет.Икончето за интернет има знак триаголник со извичник.Каблите се ок,мрежната картичка исто .И што е проблемот сега???
Ako e laptopot podesen da pamti istorija na otvoreni fajlovi, gi ima vo recent kako lista, ama ottamu aka nema od kade da se citaat slikite, togas ne moze da se ovorat.
jas ne sum zapoznaeta dobro so linux pa mislev kako operativen sistem da ne ima opcija da zacuvuva avtomatski pa sakav da prasam :/ bidejki vazno mi bese inake fala premnogu
Пред неколку дена ми се зафркна батеријата на лап топот, свети црвено цело време дека е празна батеријата а стои на полнач и кога ќе го исклучам од полнење се исклучува и ком, а нема ни 2год поминато од кога ми е земен... да не знае некој колку е нова батерија ?
Стаив микрофон во лаптопот и го поврзав и почна да зуи страшно го извадив продолжи да зуи и ми се заглави ништо не мрдаше, му направив рестарт и пак зуи исто така силно не подносливо чинам ќе пукнат тие звучниците и сега се пуста и почнува да зуи веднаш и нема слика.Во што ли е проблемот и како можам да го решам тоа.Стариот го расипан,овој сега нема ни 2 месеца како го купив...каква ли несреќа е ова аман
Многу сум незадоволна од Авастот и го избришав, некој друг антивирус кој е подобар, кој го користите ако можи да ми предложите?
јас го користам Microsoft Security Essentials. лично сум многу задоволна од него, лесно се користи. па сеа незнам пробај и види како ќе ти служи
Добар предлог ти дала @blackpanter Microsoft Security Essentials е солиден. Исто добар антивирусен програм е и Panda Free Antivirus 2016 http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2463592,00.asp
Јас имам Аваст оти ме мрзи да инсталирам други,ама Касперски ти го препорачувам,порано стално таков користев и баш солиден беше.
Девојки пробувам да отворам мејл на јаху кој го немам користено неколку години и ми излегува дека е деактививиран, како е можно кога јас никогаш не сум го деактивирала? Или тие самите го бришат после одреден период на некористење?
Да пробаш од друг пребарувач.Не би требало да ти е избришан,може да побара верификација со тел.број или резервна yahoo адреса,твој прекар...Ама бришење ,не знам...