Добро утро фемки ! Едно предупредување за kickass torrents повеќе имате тука http://www.vcpost.com/articles/1001...ackers-using-fake-blue-screen-of-death-ad.htm
Имам WPS кинески програми наместо Microsoft Office.. Дали некоја феминка знае како да се смени јазикот од кинески на англиски оти пробав се ама ништо не ми успеа
Инсталирај си најнова верзија од 2014 година. Има опција за англиски, кинески и француски јазик. На старата верзија мора да имаш опција “writer“ во десниот горен агол. Стисни на тоа и ќе ти даде опција “ switch language“.
Каков лаптоп имате и дали сте задоволни колку е цената и колку време го користиш.Јас сакам да си купам некој до 20.000ден.
Некој со препораки за кулер? Лаптопов во последно почна многу да ми грее, веројатно поради AutoCad-от и на него сличните програми.
Го користам веке 2 години,и сум презадоволен. http://www.anhoch.com/product/36587/notebook-stand-omega-chilly-up-to-15616cm-fan4-usb-portsblack
Лап топот пред 5 месеци зезаше, ќе го уклучев, па по одредено време сам се исклучуваше. Претпоставувавме дека е до кулерот, но "професионалци" ни кажаа дека нов хард диск требало. Купивме ссд хадр диск, го ставивме, го уклучувам денес и пак истото.
Компјутеорт ми е многу бавен, има доста вируси, а моментално личноста што постојано ми го форматира компјутерот е надвор од државата па затоа сакам да пробам сама ако можам да го форматирам. Тој се обиде да ми објасне како - што, ми прати и некои јутуб упатства, но не ми е јасно какво цд се става пред да се започне со процесот на форматирање. Да не е ова Цд кое што го даваат при купувањето на компјутерот ?? Или ?
Компјутерот сам по себе не мора да значи дека работи споро само поради тоа што има вируси. Можеби работи споро, затоа што компјутерот е веќе стар и компонентите што ги содржи веќе не можат да се носат со модерниве програми коишто бараат посилен хардиск, матична плоча, процесор и така натаму.
Ти треба бутабилно цд, можеш и сама да си изрежеш. Симни си windows (7, 8 или 10) кој сакаш и следи ги упатствата. Ако треба помош пиши лп
@Papillon.Papi Најверојатно проблемот е во тоа што сте претпоставувале, не во тоа што го кажале "професионалците". Комјпутерот може сам да се исклучува кога е загреан повеќе од потребно, а тоа е поврзано со кулерот кој во ваков случај треба да се исчисти. Се надевам дека ќе најдеш искусен и стручен професионалец што ќе го среди компјутерот.
ми треба AutoCad 2015 i Autodesk Maya 2015 некој да ми каже линк да ги симнам одма а не преку торент ?ми треба итно