Денес зборував со дечко ми, и му споменав за ова што ми рече дека можеби нешто е зезнато кај кулерот. Спомена некаква паста да не истекла која се наоѓала таму. Ми рече ако можи да прашам за мислење, дали е тоа можно да се направи при чистење од прашина на куќиштето?
Ако е за пастата се купува 35 ден е едно тубиче и е сосема доволно , јас вака го решил проблемот со мојот загреваше и се гасеше скоро одма , и со чистење да се трга старата се става нова
Да се јави некој компјутерџија на помош: Копчињата работат, туку ова вдлабнатото дали може да се поправи, удрена е тастатурата многу лошо...? Спојлер
Vaka prvo izvinete sto ne pisuvam so mk podrska zaso vo mob nemam. Pc mi beshe na formatiranje i okej se beshe vo red i posle nekoe vreme pocna istoto da pravi.Koga kje go pustis samiot se gasne i ova na slikava go pokazuva..Ve molam ako nekoj znae neka mi kaze sto treba da napravam :/
Дали може да се инсталира Samsung New PC Studio за мобилен како Samsung GT-S5230 на лаптоп со виндоус 8? Пробав низ разни страници на интернет,ама не знам оти не ми успева
Значи вака... Цело време, дали слики, песни...префрлам од компјутер на телефон преку Bluethooth и обратно. И завчера прекина да работи тоа Не можам да префрлам од ком на тел, ниту пак обратно. На компјутер ми пишува Failed, на тел File not sent. И цело време пробувам и пробувам, ама ништо...
@sagittarius989 па при крај е ама, што има врска тоа, ако сакам да префрлам од телефонот на компјутерот?
@VivienLeigh Е тогаш е некој друг пробле, мислам дека има конекција која се прави при првото поврзување на компјутерот со телефонот, ако можеш да ја пронајдеш избриши ја и пробај одново, кај мене таа конекција се наоѓа во My Computer кај се поделени дисковите...што знам, пробај
Здраво, сакам нешто да ве прашам асе однесува на компјутерски проблем. Зошто сликите и во документ и во даулод а исто така и на УСБ не можам да ги распоредувам по редослед како јас сакам туку се местат според името. Пробав се и никако не може како на другиот компјутер сто ги поместував како сакам. Доколку некој може да ми помогне нека пише тука или во ЛП, однапред ви благодарам.
стаив tiny core linux на ист хард диск со windows xp бутува у tc@box командна линија без никакво gui (тоа е проблемот) претпоставувам дека нешо од хардверот нема соодветен линукс драјвер,нешо има read only поставка кај шо нетреба, или ја иам погрешни поставки у мenu.lst
Луѓе помагајте! Имам некои вируси кога ги отварам интернет пребарувачите, не можам ни на фемина да пишувам самите вируси се појавуваат каде што треба да го пишувам постот. Инсталирав CCcleaner, антивирусот скенира но не покажува дека има вируси. Изгледа дека несакајќи сум ја одбрала опцијата Incognito mode во пребарувачите. И тоа пробав да го избришам преку една програма пак не функционира .Дали е ова проблемот? Знае ли некој да ми каже што е проблемот, како да ги отстранам вирусите?
Симни malwarebytes пробај со него , ако не ги избрише во самиот анти вирус имаш boot-scan остави го да скенира би требало тогаш да ги најде , ако ни тогаш не ги најде не ти го бива антивирусот
Луѓенца помагајте!! Лап топот ми беше полн со вируси од оние во вид на реклама тука висеа на фемина, и на сите други страни. Правев формат и истите тие пак се тука, скенирав и со анти вирус и со malwereot најде само еден вирус, го избришав ама пак истото. Аманннн не знам веќе што да направам???????????????????