Некни удри гром ми прегоре мониторот. Ставив друг ама бојава не е убава според мене црвена боја нема. Дали можи да се чепни негде или сепак има и некој друг дел прегорено.
Ако мислиш за програма што ќе ти помогне да не ти кочи толку компјутерот, пробај со CCliner, тоа ќе ти ги избрише непотребните работи и cookies, а инаку има и со антивирус иде и клинер, можеш и со тоа
Дечки имам нов лап топ , асус сега засега супер е задоволна сум, Но ме интересира нешто, не можам да најдам каде има опција да си го заштитам да не ми го чепкат моите дома, односно да направам само јас да можам да се логирам на него? Windows 10 имам иначе.
логирај си се со Outlook сметка Освен ако лозинката од мејлот не ти ја знаат домашните, дечко ти и аптеката после 3 улици.
Ne e bas kom problem ama neznaev kade sa prasam. Dali nekoj znae kako da se odjavam od email sto mi e na tel? Samo mi pokazuva deka nekoj nedozvoleno se uklucuva na mojata yahoo posta.
Ај и јас да си прашам,значи вака слушав музика и одеднаш компјутерот се исклучи сам,пробав да го пуштам се пушти,арно ама екранот т.е мониторот цел беше во бели светки кои трепкаа,после се појавија црни и шарени испрекинати линии низ цел екран,милион пати го рестартив преку куќиштето и го исклучив и приклучив од напојување и пак беше исто... Вчера дојде брачед ми,демек да не е за преинстслирање пошто не ми беше околу 4-5 години,ама џабе не го читаше цд то,пак така си стоеше екранот. Е сега вие не сте магионичари знам,ќе го однесам кај стручни луѓе,ама сакав да прашам да не случајно знаете или и вас вака ви се направило,бидејќи ова е фемина и достапни се сите информации бетер од гугл
Koga ke gi otvoris videava na youtube, pobaraj vo drugite sto se predlozeni videa. Ili barak konkretno za koj telefon. Ili deinstaliraj ja aplikacijata na yahoo i zavrsena rabota.
Јас на андроид кога не можев да се одјавам, одев во апликации, ја отворав апликацијата и обележував Clear Data. Можеби и видеата се за тоа, малку ограничени ми се можностите за да видам па затоа вака пишувам. Кога на брат ми му откажа мониторот беше така црн како со бели точки, пц работеше ама мониторот нели слика не даваше. Консултирај се со мајсторот да не треба двете да ги однесиш или сепак само едно.
Дечки, имам проблем со RAID. Го уклучувам компјутерот и ми се појавува црн екран и ми пишува the number of disks is not adequate to create a raid. Помош некој?
@theowndemon и што се случи? Го направи брат ти и каде? Јас мислам најдобро и најсигурно прават во инфогејт,не ми се носи секаде,да влечкам треба и монитор и куќиште,затоа те прашувам што однесе брат ти
Јас сум од Бт, се од страна на сервис од компјутери носиме во едно место на кое му го заборавам името, до Пинк книжарата кај Гроздот. Брзи се, ефиканси и до сега ете со години верна му сум.
Абе и јас сум од вашите ,хаха..мислев ќе ме сетиш,затоа и инфогејт ти го спомнав ok ќе прашам таму или во пелагонка еден,ми предложи за таму брачед ми,и тие биле добри...прашувам оти не ми се носи секаде,имам слушнато дека дел ваделе за пак да се вратиш да направат дупли ќар така нешто..