Нема некое едноставно, брзо и лесно решение. Пробај да го скенираш компјутерот со некој од овие антивируси https://www.eset.com/us/home/online-scanner/ https://www.bitdefender.com/scanner/online/free.html Доколку не се реши проблемот, ќе мора да се форматира и да се преинсталира компјутерот.
дали некој знае како да го решам проблемов? неможам да се логирам на мојот акаунт и да ги имам старите податоци, на секое уклучување се од почеток ми се прави ако знаете како да го средам ова ве молам пишете
Ми се истури сок на лаптопот го избришав и го упалив да видам тастатурата дали ке сака сакаше потоа го изгасив и оставив да се исушии тоа се случи синоќаа а денес земав фен иии го отворив внатрешните делови батеријата се исушив несака да палии таман се уклучии вртии вртии вентилаторот ии повторно се гасиии а кога го отворив лаптопот вентилаторот беше како изгореноо ајј помошшш ве моламм Итнооо еее
Има некој љубезен што се разбира од компјутери и би се нафатил да ми одговори на едно прашање во приватна порака?
Штo мислите зa Виндoус 10-кa? Пo тутoријaливе гледaм декa бaрa мнoгу тинтрење, aпдејти, aбгрејди и сличнo. Гo имa ли некoј oд вaс дa спoдели искуствo? Пoсле oвa сè си мислaм дa oстaнaм нa 7-цa.
Какви тинтрања околу апдејти/апгрејди? Откако го инсталирав и активирав, не ми има ништо побарано да правам јас. Кога треба, сам автоматски си симнува и инсталира апдејти без да ми пречи во работењето со него, ми дава известување дека ќе се рестартира во термин кога не го користам, и тоа е тоа. Не прави никакви проблеми. Лично сум многу задоволна, брз е, едноставен и лесен за употреба.
Јас па имам лошо искуство со 10-ка.Многу ми кочеше ком. не знам можеби е до мојот лап топ проблемот ама премногу кочеше. Тежок ми беше за работа исто така не можев да се навикнам. И си се вратив на 8-ка.
10кaтa е бaш супер, a и дoстa пoрaзличнa пa мaлку ме нервирaше нa пoчетoк. @Peco вo ресиверoт гo уштекaм телефoнoт сo кaбелoт сo кoј гo пoлнaм телефoнoт, штo требa дa имaм инстaлирaнo нa телефoнoт зa дa гледaм филм нa тв преку телефoн? Се нaдевaм ме рaзбрa
Доколку твојот телефон има опција MHL (Mobile High-Definition Link), тогаш ќе ти треба кабелче USB-to-HDMI. Едниот крај од кабелот, USB, се поврзува на телефонот, а другиот, HDMI, се поврзува во телевизорот.
Бидејќи се разбирам нешто повеќе од компјутери би ти препорачал вин. 10-ка. Го користам одкако излезе и немам никаков проблем. апдејти има и често се помали и траат по 10 минути, но можеш да си наместиш апдејтот да почне кога ти нема да работиш на компјутерот. Препорачлив е за гејмери. Прочитав дека ќе го менуваш куќиштето па нема да згрешиш ако инсталираш вин. 10. Од виндоусот нема да ти кочи сигурно, најверојатно нема да кушуваш куќиште од пред 10 години. Ако го користиш за играње игри повеќе можам и да ти пратам видео како да подесиш за гејмање тоест д излкучиш некои сервиси како на пример fax, ти сигурно не користиш факс и уште некои други кои кога ќе ги исклучиш му ја олеснуваат работата на процесорот. Ако инсталираш нелиценциран интернет тоест ако е пиратски од интернет пиши ми за да ти објаснам како да најдеш активационен код бидејќи за вин. 10 потешко се наоѓа.